Video Reviews

Siem Nijssen

Veel dubbele mails met dezelfde gegevens.
Retour verzenden zonder antwoord nr. Kost voor 2 lampen kost € 7.20

Snelle gegevens en snelle leveringen.

Hanekamp

Er staat voor 20.00 uur besteld volgende dag in huis, heb besteld om 19.58 en inderdaad volgende dag in huis dat is nog eens een belofte waarmaken, echt top

Op tijd geleverd, netjes verpakt zag er prima uit ?

Mark

Dennis

Eerlijk

Snel dan verwacht binnen

H.Gloudemans

Iets niet goed kan deze terug sturen en heb snel geld terug

goede prijs en snelle levering

Allaeys

Snel en correct

Prijs kwaliteit goed

Product specificaties kloppen niet

Reactie Groenovatie B.V.:

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

Melvin

Gebeld en moest mijn vraag op de mail zetten. Hierop vooralsnog geen antwoord op gehad. Zeer weinig productkennis.

levering zeer snel (volgende dag al in huis)

Reactie Groenovatie B.V.:

LEDshop Groenovatie