Video Reviews

K. Van elswijk

Helaas dik 3 weken moeten wachten op de spullen zonder op de hoogte gehouden te worden. Maar goed dit kan ook door de Corona tijd komen. Dus begrip.

Goede spullen, duidelijk vermelding en beschrijving. Zeer netjes verpakt Ñ, su allemaal top.

F. Hoekstra

Goede service en altijd reactie op je vragen

Super goede communicatie met dit bedrijf

van Bosbeek

Praktisch

Goede service

Eric

Philips G9 lampjes en fittingen tegen goede prijs.

Snel geleverd ook naar een Duits adres.

Gert Kap

Mooie led lampen besteld online , overzichtelijke website met handige zoekfunctie waardoor je het artikelnummer snel vindt

Overzichtelijke website , zoekfunctie

Orlando Analbers

Zeer goed

Vlotte verzending, bestelling zag er uit zoals op de website

Vanhole

Perfecte en snelle levering

Heel correct

Ebbers

Nette snelle levering

Netjes verpakt, snel geleverd

Kees Sr

Heb diverse LED insteek lampjes geprobeerd om halogeen lampjes te vervangen. Deze laatste zijn vaak erg klein, en daarom de armaturen ook, Het is me na een paar keer proberen, gelukt om een passende... Heb diverse LED insteek lampjes geprobeerd om halogeen lampjes te vervangen. Deze laatste zijn vaak erg klein, en daarom de armaturen ook, Het is me na een paar keer proberen, gelukt om een passende vervanger te vinden. Levering prima in orde, al had bij mijn laatste bestelling PostNL veel tijd nodig.

Beschikt over heel veel soorten LED lampen, die bijna nergens anders te vinden zijn.

Peters

Tot nu toe slecht, een transformator die smolt en rook gaf, terwijl goed aangesloten, nu 6 mails en telefoongesprek verder nog steeds geen oplossing, maar vragen naar foto’s die al verstuurd zijn.... Tot nu toe slecht, een transformator die smolt en rook gaf, terwijl goed aangesloten, nu 6 mails en telefoongesprek verder nog steeds geen oplossing, maar vragen naar foto’s die al verstuurd zijn. Ik hoop dat het opgelost gaat worden want heb nu geen werkende verlichting in mijn kantoor.

Mooie led panelen nu nog een vellige transformator