Video Reviews

V.h. TOK

Vriendelijk klantenservice. Levering voor de rest ook in orde.

hierboven beschreven. Aanrader

Lyn

Mooie producten. Voor herhaling vatbaar

zeer snel en keurig verpakt geleverd.

geriano

Goed goed!

snel verzonden, aantrekkelijke prijzen.

Emiel

Heb vorige week 4grondspots besteld en nog steeds niet binnen!

Niet

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Beste klant,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

G DE CLERCK BELGIE

Bestelling ok

Niet duur

A. Korpel

Snelle levering en snelle respons op vragen. Zo run je een webshop.

Crutsen

Goede kwaliteit, duidelijke website en snelle levering

Goede kwaliteit, duidelijke website en snelle levering

Daniel van Alphen

Ik heb een nieuwe LED-trafo met ruime over-capaciteit gekocht. De oude trafo(elders gekocht) ging na aanzetten eerst een tijdje flikkeren. Bij de aankoop kwam een scherm met 5% korting maar die code... Ik heb een nieuwe LED-trafo met ruime over-capaciteit gekocht. De oude trafo(elders gekocht) ging na aanzetten eerst een tijdje flikkeren. Bij de aankoop kwam een scherm met 5% korting maar die code was niet te kopiëren. Ik kreeg een track- en trace-code die niet bij Postnl hoorde. Dat was niet vermeld. Die bleek naderhand van DHL te zijn. LED-trafo werkt perfect.

Goede kwaliteit van de LED-trafo.

marquenie dirk

Prima levering, anders dan andere bedrijven werken deze artikels zoals ze beschreven zijn, geen geflikker van Led lampen op hun transformatoren voor LED verlichting, van kleine belasting tot grotere... Prima levering, anders dan andere bedrijven werken deze artikels zoals ze beschreven zijn, geen geflikker van Led lampen op hun transformatoren voor LED verlichting, van kleine belasting tot grotere belasting, van 8% verbruik tot 80% verbruik heb ikzelf getest, prima werking en geen geflikker van het licht

artikels die als ze toekomen bij de klant niet teleurstellen en moeten teruggestuurd worden, alles werkt perfect, en dat bij een snelle levering en ook goede prijzen, en degelijk materiaal.
in...
in het verleden zaken gekocht, nu zaken gekocht en in de toekomst zal ik er ook zaken kopen
ik heb zelf een zelfstandig bedrijf en weet dit bedrijf zeer goed te waarderen

Gerard van Laarhoven

Goede communicatie, prima service