Video Reviews

Ruud

Duidelijke site waarin je kan vinden wat je zoek

Snelle levering in een stevige verpakking

Saerens

Korrekte en snelle service

snelle service, overzichtelijke website

Schadenet van eeden

Goed bedrijf

Leveren

Wim

Bestelling snel uitgevoerd

Goed product en snelle levering

Prive

Top

Goede service

Kees van Vessem

Snel en correct

goede prijs/kwaliteitverhouding

Bertus Kraan

(Bewerkt)

Had problemen met de lamp maar is nu opgelost d.m.v mail

levering

Matig

Snelle levering snelle contact center

Reactie Groenovatie B.V.:

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

De site werkt prima en is duidelijk. Klantenservice in de avond was een vreemde ervaring. Er zat iemand die alleen de telefoon opneemt, maar op geen enkele vraag een antwoord weet. Dus waarom een... De site werkt prima en is duidelijk. Klantenservice in de avond was een vreemde ervaring. Er zat iemand die alleen de telefoon opneemt, maar op geen enkele vraag een antwoord weet. Dus waarom een klantenservice aanbieden in de avonduren? Ik zou me dat geld besparen.

snelle levering

Reactie Groenovatie B.V.:

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat jammer om te horen dat u geen goede ervaring heeft gehad met onze klantenservice. Zou u in een e-mail naar info@ledshop-groenovatie.com kunnen aangeven wat uw klacht precies is?
Mocht uw klacht nog niet zijn opgelost, laat ook dit dan gerust weten. Wij kijken dan graag met u mee naar een oplossing.
Onze excuses voor het ongemak en wij wensen u nog een prettige dag.
LEDshop Groenovatie

Rogier Hentenaar

(Bewerkt)

Was veel keus, prijzen redelijk en verzending ging prima. Helaas waren de lampjes net te groot voor de lamp waar ze voor bedoeld zijn.

Zie hierboven. Maar groot negatief punt, waarom altijd deze enquêtes, ze zijn onuitroeibaar ook al snap ik de commerciële waarde van de reviews. Als het niet goed gaat had ik me wel gemeld.