Video Reviews

Bolhuis

Prima informatie op de site en een heel toepasselijke verpakking!

snelle reactie een een groot assortiment

Arjan

Goede prijzen, goed geholpen bij mijn hulpvraag. Ik had een elctrotechnisch foutje gemaakt en samen met de helpdesk meteen gekeken waar op de site een verbetering kon komen. Erg prettig dus

Prijsstelling, helpdesk, instructie

frakking

Goede service en leveringen.

Bij failure PostNl goede info daarover

Boris

Gemengde gevoelens: idee en producten lijken goed maar een vervelende nasmaak. Via de webshop had ik een dimmer gekocht die achteraf niet aangesloten kon worden. Als er meer informatie online had... Gemengde gevoelens: idee en producten lijken goed maar een vervelende nasmaak. Via de webshop had ik een dimmer gekocht die achteraf niet aangesloten kon worden. Als er meer informatie online had gestaan (met betrekking tot de elektriciteitsdraden) dan had ik het product niet besteld. Helaas moet ik zelf betalen voor het terugzenden en dat vind ik jammer gezien de situatie.

Producten en idee lijken goed

lammers

Produkt uitstekend, op de site duidelijker vermelden dat betaling via ccv pay gaat om misverstanden te voorkomen.

snelle levering.

J. van der Laan.

Duidelijke,overzichtelijke website, ik was opzoek naar een bewegingsmelder en supersnel gevonden en aantrekkelijk geprijsd.
Een account aanmaken was eenvoudig, bestellen nog eenvoudiger.

Op zondag besteld, de dag erna in huis.

Peter

Makkelijk besteld, snel geleverd

Vriendelijke chatdienst

Goede en snelle levering van materialen

lampen niet verpakt in plastic, maar in een simpele kartonnen doosjes. Top.

Aerts

Super Snelle service

Snelle levering!

michelvries

Goede kwaliteit product, en snelle levering

snel antwoord op de mail