Video Reviews

Hhhg

Hffhh

Hgyj

RJ

Waardeloos. 2 lampen besteld, niet opengemaakt omdat het mee op reis moest. Blijkt er bij 1 lamp het complete ophang beugel systeem met afdekmoeren te ontbreken. Of ik nog extra 10 euro wil betalen... Waardeloos. 2 lampen besteld, niet opengemaakt omdat het mee op reis moest. Blijkt er bij 1 lamp het complete ophang beugel systeem met afdekmoeren te ontbreken. Of ik nog extra 10 euro wil betalen om het beugeltje met 2 moertjes, wat nota bene brievenbuspost is ,opgestuurd te krijgen. Voor een lamp die 34 euro heeft gekost. Ronduit belachelijk, het kost ze niets om het na te sturen. Klantenservice is duidelijk verkeerd gekozen naam onder leiding van Dhr Arvid. Die standvastig hun beleid verdedigd dat ik het product had moeten controleren, daar heeft hij waarschijnlijk gelijk in, maar getuigd van weinig service richting klant. Mensen pas op met deze webshop.

Nul

TC Design bv

Je vindt hier wat je in belgie niet hebben kan

Snelle levering & prijs/kwaliteit

A.den Boer-Michielsen

Goed product.Snelle levering.

Vriendelijk telefonisch geholpen

Jos

Tot heden alles perfect

Veel spullen te koop met goede kwaliteit

J Drost

Goed en snel geleverd

Rob Agterberg

(Bewerkt)

Levering is snel. Communicatie per telefoon heeft geen zin, je krijgt iemand van een telefoonservice die je vraagt een mail te sturen, waar vervolgens niet binnen 24 uur op wordt gereageerd.

Assortiment is op orde.

Nathalie Van Gompel

Van Gompel Nathalie - Ad Meliora

Tot op heden niet - ik heb mijn pakket niet ontvangen terwijl jullie melden dat het afgeleverd werd - ik ben zeer ontevreden momenteel

xssaFFS

hebben de lampen die ik zocht

Arne

Goed en snel geleverd, product niet de gewenste uitkomst.
G9 halogeen naar G9 led willen vervangen maar de ijzertjes waren te kort

Levering