Video Reviews

De leeuw

9 spots online besteld.

Super snelle levering.

Die is prima na voor het eerst iets te hebben besteld.

Prima product en levering binnen 24 uur.

Marcel hogeboom

Uitstekend, ook goede service

Bereikbaar en direct aanspreekbaar voor eventuele vragen

andere producten dan de doorsnee led-leveranciers,
Precies wat ik zocht om mijn design halo-spots om te bouwen naar led incl dimming

Michel

Goede site

betaalbaar

N. de Vries.

Prima bedrijf

Snelle levering. Er ontstond een klein probleem bij de ingebruikname van de lampen. Telefonisch contact opgenomen en werd prima en probleemoplossend geholpen door de helpdesk.

vissers

Snelle levering goed product

goede prijs , degelijke informatie

W v Houten

De producten die ik bestelde werkten niet goed samen, volgens de gegevens op de website zou de dimmer het wel moeten doen. Vervelend, er moet geruild worden. Kost allemaal energie waar niemand iets... De producten die ik bestelde werkten niet goed samen, volgens de gegevens op de website zou de dimmer het wel moeten doen. Vervelend, er moet geruild worden. Kost allemaal energie waar niemand iets aan heeft.

Snelle levering.

Reactie Groenovatie B.V.:

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons. Zou u uw ordernummer kunnen sturen naar info@ledshop-groenovatie.com Zodat wij kunnen nakijken wat er precies aan de hand is?
LEDshop Groenovatie

Goed product, service en bereidheid om mee te denken valt tegen

Top product

Reactie Groenovatie B.V.:

Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

Snel geleverd en super kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding