Video Reviews

ronald

Snelle en correcte levering van inbouwspots en bijbehorende lichtbronscherp

scherp geprijsde artikelen en veel produkt kennis aanwezig

Rudi Touw

Zeer goed

Doen wat ze beloven

gys peter

Zeer snelle afhandeling, perfecte producten. Echte aanrader.

Snel, kwaliteit.

Ans

Was de 1ste keer

Snel geleverd

2 g9 led lampjes besteld. Goede kwaliteit en snelle levering!

Groot assortiment, veel verschillende led lampen en tegen een zeer redelijke prijs. Snelle bezorging en waar mpgelijk zelfs via de brievenbuspost.

Limbobiker

Zéér slechte ervaring! Order op Donderdag vóór 20.00 besteld en zou vrijdag na13.00 geleverd worden! Op vrijdag 17.15 u gebeld, de dame aan de lijn vertelde me dat ik vandaag nog door medewerker... Zéér slechte ervaring! Order op Donderdag vóór 20.00 besteld en zou vrijdag na13.00 geleverd worden! Op vrijdag 17.15 u gebeld, de dame aan de lijn vertelde me dat ik vandaag nog door medewerker magazijn terug gebeld zou worden! Om 17.30u maar weer eens gebeld en toen kreeg ik van dezelfde dame te horen dat er waarschijnlijk niemand meer aanwezig was en ik maandag terug gebeld zou worden! Ik herinnerde de dame aan de beloofde levering en kreeg toen te horen dat ze al van 9.00u aan het werk was! Nou en?Wat heb ik Dáár nou aan? Ik ben al van 7.00u aan het werk en ben nog wel een aantal uurtjes bezig! Kan de klus voor morgen afmelden omdat de beloofde levering niet nagekomen wordt! Op zich heb ik dáár niet zo’n moeite mee maar wel met de klantonvriendelijke houding! Ik vind het verder vreemd waarom er dan niet op zaterdag geleverd kan worden want dat is volgens de site ook mogelijk! Dit is de 1e en tevens laatste bestelling voor mij!

?

Reactie Groenovatie B.V.:

Beste,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Beste,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
Wat vervelend dat u deze ervaring heeft met ons en dat wij niet aan de gedane beloftes hebben voldaan. Dit is uiteraard niet de service waar Groenovatie voor staat en welke wij proberen na te streven.
Wij ontvangen graag uw ordernummer zodat wij een en ander voor u kunnen nagaan. U mag dit dan sturen naar info@ledshop-groenovatie.com.
LEDshop Groenovatie

Jan Hulzebosch

Snel goed

snelheid

mark

(Bewerkt)

Buitenlampen snel geleverd, tegen scherpe prijs. Kwaliteit van de verlichting is typisch china. Twee lampen besteld, de eerste was binnen no time kapot door mijn eigen onhandigheid. De andere... Buitenlampen snel geleverd, tegen scherpe prijs. Kwaliteit van de verlichting is typisch china. Twee lampen besteld, de eerste was binnen no time kapot door mijn eigen onhandigheid. De andere gemonteerd, de bijgeleverde insteekblokjes zijn echt slecht. Die heb ik vervangen voor kroonsteentjes, helaas is de lamp hierdoor niet meer waterdicht.

Snel en betaalbaar

Dimbare led g9 lampjes 6 stuks

Snelle levering en het product werkt naa behoren. (Goed dimbaar)

Rien Westera

Deze week 2 bewegingsmelders, type YCA1003B, besteld. Ik ben tevreden over de snelheid waarmee de bestelde producten arriveerden.
Ook over het functioneren van de producten
Er ontstond...
Ook over het functioneren van de producten
Er ontstond wat verwarring bij het lezen van de bijgesloten Engelstalige installatie-handleiding. Deze is overbodig uitgebreid moest ik na de installatie constateren .
Ik zou zeggen: Haal die dingen met steenkolenengels en onbegrijpelijke afbeeldingen uit de doosjes en volsta met de installatie-aanwijzingen op de verpakking.
Het zou ook handig zijn, wanneer wel even vermeld werd hoe je door het ontgrendelen van 4 klemmetjes het deksel aan de achterzijde moet verwijderen. Dat blijkt noodzakelijk, omdat je anders de installatiedraden niet kunt vastschroeven.

Geen gedoe met het trekken van een extra blauwe draad, wat bij andere bewegingsmelders bijna standaard lijkt te zijn.
Telefonisch contact verliep prettig. In elk geval behoefde ik nauwelijks te...
Telefonisch contact verliep prettig. In elk geval behoefde ik nauwelijks te wachten te wachten op contact, wat bij andere webwinkels vaak te wensen overlaat. Een verademing.
Ik ben inmiddels allergisch geworden voor het zinnetje; "Al onze medewerkers zijn in gesprek.....enz.". Soms 15 tot 20 minuten lang.