Video Reviews

bvba van ruyskensvelde

Vlotte service

snelle levering

Matthieu

Duidelijke internet site en snelle levering.

Site is overzichtelijk en duidelijk.

Sol-lusis

Perfecte levering

Goed en snel

Hans de Vries

Ik had het plan om mijn Artemide lamp (50W halogeen) om te bouwen naar LED. Ik zocht op de fitting GY6.35 en kwam bij Groenovatie terecht.
Ze hebben mij via e-mail uitgebreid geadviseerd over...
Ze hebben mij via e-mail uitgebreid geadviseerd over lamp, trafo en dimmer. Toen de dimmer niet aan mijn verwachtingen bleek te voldoen, kon ik die heel gemakkelijk omruilen.

Annelies, Arvid en Erwin zijn uitstekende adviseurs en zeer vriendelijk en behulpzaam.
De website is uitgebreid maar overzichtelijk. Je waant je eerder in een echte winkel dan in een virtuele. Het persoonlijk contact vis chat, mail of telefoon is prima!

Michael

Bestellen ging makkelijk bij Groenovatie, bestelling was snel geleverd. Helaas bleken de Leds niet goed te passen en was er 1 stuk bij aankomst. Ik heb toen een mail gedaan dat ik een retour wilde... Bestellen ging makkelijk bij Groenovatie, bestelling was snel geleverd. Helaas bleken de Leds niet goed te passen en was er 1 stuk bij aankomst. Ik heb toen een mail gedaan dat ik een retour wilde doen. Ik kreeg paar dager later een mail met of ze me kunnen helpen met het goede product advies, ik was dus best verbaasd ik dacht, FIJN! maar na een mail terug gestuurd te hebben, heb ik helaas nooit meer wat terug gehoord. Helaas een gemiste kans weer voor een webwinkel om eruit te kunnen springen met Klantenservice.

Bestelling was snel bezord

Mooi en snel

Miranda Lourens

Ik heb een positieve ervaring. Goede service, snelle levering. Ondanks de Sinterklaas drukte

Snelle levering, goede service

Hans Meijet

Goede levering

Zeer Snel

Stelten

Goede levering van bestelde lampen

Snel

Soederhuizen

Bij een eerdere bestelling zat er een lamp bij met een losse fitting na contact met het bedrijf werdt er de volgende dag meteen een nieuwe lamp nagezonden, dus een zeer goede servise

Servise staat dus hoog in het vaandel