Video Reviews

Fijn en gemakkelijk zaken mee te doen.

Adriana

Mijn ervaring is goed

Snelle levering.

F.Hagen

Telefonisch contact gehad over een probleem,werd redelijk geholpen maar toen ik later weer belde werd ik zeer arrogant geholpen en zogenaamd in de wacht gezet ,na ongeveer 2minuten wachten werd ik... Telefonisch contact gehad over een probleem,werd redelijk geholpen maar toen ik later weer belde werd ik zeer arrogant geholpen en zogenaamd in de wacht gezet ,na ongeveer 2minuten wachten werd ik weggedrukt . De. gekochte led neon strip is door gebrandt

voor mij geen

Faes dirk

Solide

Correct

Hans de Wit

Ben nog in afwachting van de oplossing van 2 kapotte ledlampen.

Telefonisch contact correct.

Henk Romeijn

Zeer goed

Erg overzichtelijk

Groenovatie had G9 ledklampjes die moeilijk te vinden waren

Assortiment

Goed bedrijf dat z'n levering na komt.

Op de hoogte houden via de mail van je bestelling.

C.J. den Boer

Buisledlampen besteld, die klaarblijkelijk niet dimbaar waren. Bij de lampen zat geen gebruiksaanwijzing. Ik heb ze geplaatst als vervanging van dimbare halogeenlampen, ze knipperden en gingen 1... Buisledlampen besteld, die klaarblijkelijk niet dimbaar waren. Bij de lampen zat geen gebruiksaanwijzing. Ik heb ze geplaatst als vervanging van dimbare halogeenlampen, ze knipperden en gingen 1 voor 1 kapot. Bij telefonisch contact werd mij verteld, dat de bestelde lampen niet dimbaar waren en al waren ze dimbaar geweest, dan nog niet zonder speciale leddimmers. Omdat de meeste mensen zulke lampen bestellen als vervanger van halogeen in BESTAANDE ARMATUREN zou dat op de site wel eens nadrukkelijker weergegeven moeten worden. Nu was het helaas, pindakaas!

De telefonische bereikbaarheid.

Tom

Een menselijke webshop! Het kan! Top!!

Menselijk, een goed gevoel