Video Reviews

C.Beks

Zijn zéér duidelijk over de toestand van verzending.
Deze is gewoon uitstekend, kan niet anders zeggen'.
Ook de reactie op een vraagstelling was zeer alert.

Chris, Denmark

It is very easy to find what you what I needed. The website is helpful and intuitive in handling. Also alternative products is easy to find. Excellent website.

Very helpful mail support when a web breakdown happened during ordering.
Extremely good and relevant mail feedback at key points in the process from ordering until end of delivery

Alleen via internet
Vlotte afhandeling

Snelle afhandeling

B.Klaver

Graag voldoe ik aan Uw vraag voor een review.
Mijn bestelling werd snel en keurig verzonden en het product voldeed
volledig aan mijn verwachting.
Ga vooral zo door>

Ja, een kleine bestelling en werd als brievenbuspakket verzonden.
Hoefde er dus niet voor thuis te blijven.
Heb ik wel eens anders meegemaakt.

De bestelling via de website werd perfect afgewerkt maar de goederen werden nooit geleverd door onzorgvuldigheid van de transporteur waarmee gewerkt wordt.
Hiervoor schuift Groenovatie alle...
Hiervoor schuift Groenovatie alle verantwoordelijkheid af en zoekt niet naar een oplossing.

Prima , snelle levering

snelle levering, gemakkelijke bestellinbg

Piet Couttouw

Onverwacht snelle behandeling en verzending van de gekochte artikelen. Top.

Vlotte en snelle levering

Duidelijke website

André Clerkx

Ik had voor mijn plafondlamp led lampjes besteld van 4 watt. Echter had ik een verkeerd type besteld. Na kontakt opgenomen te hebben met de dienst mocht ik de verkeerde lampjes terug sturen, het was... Ik had voor mijn plafondlamp led lampjes besteld van 4 watt. Echter had ik een verkeerd type besteld. Na kontakt opgenomen te hebben met de dienst mocht ik de verkeerde lampjes terug sturen, het was nochtans mijn vergissing. Het geld wordt terug op mijn rekening gestort. Ondertussen heb ik het juiste type besteld die ondertussen ook al zijn aangekomen.
Pure klasse van dit bedrijf, waarvoor dank.

Het zonder problemen terugzenden van verkeerdelijk bestelde producten wordt zonder problemen opgelost.

Snelle levering. Helaas moest ik constateren dat het zelfde lampje :philips master mr16 led spot 5.5-35w 36d warm wit dimbaar bij de firma Lamp Direkt 6.30euro kost ipv 9,95euro bij Groenovatie

snelle levering goed overzicht asortiment