Video Reviews

weh janssen

Zeer correct

afspraken worden perfect nagekomen

Martin

Ik heb een LED Paneel Plafondlamp 30W, Rond 40cm, Opbouw besteld.
Het paneel is van goede kwaliteit, Aluminium rand waar het ledpaneel in gemonteerd is, met goede montagemogelijkheid. Ik heb een LED Paneel Plafondlamp 30W, Rond 40cm, Opbouw besteld.
Geleverd binnen 24 uur.

Goede kwaliteit

Henk R

Duidelijke site, snelle levering

Goede telefonische bereikbaarheid en terzake kundige antwoord op vragen

Bas

Prima hulp bij vragen en snelle levering van de bestelling. Kan niet anders zeggen.

Bettine

Je wordt via de chat netjes te woord gestaan. Duidelijk en snel een antwoord.

Snel en correct geleverd!

Kay

Super bedrijf , is mijn 2 de bestelling bij jullie .
En hoop in toekomst meer te bestellen.

Bij problemen was ik,direct geholpen en oplossingen gevonden.

Had vroeger geen silicone besteld om neon flex waterdicht te maken.
Had vroeger geen silicone besteld om neon flex waterdicht te maken.
Nu bij mijn 2 de bestelling kreeg ik deze am standaard mee geleverd . ! Super want was het weer vergeten bij bestellen anders . Doe zo verder. En snelle levering !! Goed verpakt

DEBO IVAN

HEB LEDSPOTS BESTELD?PRIMA SERVICE?ALLES OKE

Niets dan lof

levering optimaal en de kwaliteit top.

Marcel den Hartog

Groenovatie heeft altijd de LED lampen die ik zoek. Bij LED spots zocht ik een goede dimmer, hierin heb ik goed advies gekregen. De dimmer werkt prima met de LED spots. De verzending is snel. Groenovatie heeft altijd de LED lampen die ik zoek. Bij LED spots zocht ik een goede dimmer, hierin heb ik goed advies gekregen. De dimmer werkt prima met de LED spots. De verzending is snel.
Eén suggestie ter verbetering van het gebruiksgemak van de site: ik zocht spots met een bepaalde zaagmaat (diameter) om bestaande spots te vervangen. Ik vond echter geen zoekfunctie om op dit aspect te selecteren. Daarom heb ik bijna alle spots moeten bekijken om degene met de juist zaagmaat te vinden.

Groenovatie is snel en geeft goed advies wanneer nodig. Ook de productpagina's bevatten advies zodat je altijd de juiste combinatie tussen bijvoorbeeld lamp, spots en dimmer aanschaft.