Video Reviews

J. Dijkman

Duidelijke en overzichtelijke website, goede produktinfo en bedrijfsinfo. Prima info via telefoon verkregen, die mij hielp de juiste keuze voor een heel stel ledlampen voor een kroonluchter en de... Duidelijke en overzichtelijke website, goede produktinfo en bedrijfsinfo. Prima info via telefoon verkregen, die mij hielp de juiste keuze voor een heel stel ledlampen voor een kroonluchter en de juiste dimmer te maken. Heel snelle levering, prima prijzen.

Info via telefoon, snelle levering

Sjaak

Een betrouwbaar bedrijf die snel levert.

Grote voorraad, prima geprijsd, goede info over de voortgang van de bestelling en last but not least snelle levering tegen schappelijke verzenkosten.

Annette Nordell

Quick delivery (next day) of the daylight table lamp I purchased, which I am very pleased with.

Marleen Grevelt

Super snelle service, gisteravond besteld vandaag in huis. De producten waren netjes verpakt en zijn van erg goede kwaliteit. Ben er erg blij mee en als ik in de toekomst nog iets nodig heb bestel... Super snelle service, gisteravond besteld vandaag in huis. De producten waren netjes verpakt en zijn van erg goede kwaliteit. Ben er erg blij mee en als ik in de toekomst nog iets nodig heb bestel ik dit sowieso bij Groenovatie.

Snelle service, goede kwaliteit en prijsverhouding

Snel en goede producten

Stelle bezorging

Goed en zeer snel.

de Olieman

Eenvoudig en gemakkelijk te bezoeken Website. Prima uitleg en ook voor mensen die niet zo heel goed ingevoerd zijn in de materie. Echt klantvriendelijk.

Helderheid , niet van de lampen maar de onderwerpen.

Accurate levering, precies wat ik besteld had en een goede kwaliteit / prijs verhouding.

Snelle en accurate levering

Correcte afhandeling en snelle levering van het aangekochte product

Davy

Even moeten wachten op mijn bestelling, maar dat was geen probleem. De LEDS zijn van zeer goede kwaliteit, en vrijwel nergens anders te krijgen. Dus zeer tevreden.

Goede kwaliteit, LEDS op AA batterijen!