Video Reviews

prive

Wellicht is het mogelijk als de levertijd uitloopt af en toe een up date van de stand van zaken te geven.

correcte afwerking

P. Spoelhof

Jcmc. Hartman

(Bewerkt)

Levering geschiedde op de afgesproken tijd.
De verpakking vd bestelde kunstof was slecht. De plaat ( wel met een folie)
stond gebogen in de vrachtwagen. Blijkbaar is de moeite om deze in...
Levering geschiedde op de afgesproken tijd.
De verpakking vd bestelde kunstof was slecht. De plaat ( wel met een folie)
stond gebogen in de vrachtwagen. Blijkbaar is de moeite om deze in stevig karton te verpakken teveel.
Ik vind dat dit artikel niet met enige zorg en zorgvuldigheid is verzonden.
jcmc. Hartman.

Louws bv

Goede snelle levering en goede kwaliteit/ prijsverhouding

Duidelijke website

Jan P.

Breed assortiment en goede service

Gaf me een tip toen het totale
bedrag bestelling net onder franco levering bleef Met een kleine aanvulling van de order zijn mij zo de verzendkosten bespaard
gebleven.

Calvin

Prima service

Ine

Weken moeten wachten op de lamp. In augustus besteld, in december geleverd. Ondertussen werden verwachtingen niet proactief gecommuniceerd.

De lamp is zoals aangegeven op de website.

Jan

Teleurstellend

5 van de 6 lampjes werkten wel prima

Mrjam

Levertijd was erg lang, maar dit was bij de opdrachtbevestiging wel aangegeven. Omdat het een paar maanden duurde had het fijn geweest als vlak voor levering nog een herinnering was gestuurd. Nu... Levertijd was erg lang, maar dit was bij de opdrachtbevestiging wel aangegeven. Omdat het een paar maanden duurde had het fijn geweest als vlak voor levering nog een herinnering was gestuurd. Nu wordt zomaar iets geleverd zonder dat je voorbereid bent. In 3 maanden kan een adres veranderen.

Netjes geleverd en goed verpakt
Mooie lampen

Tilburgs.

(Bewerkt)

Ik heb 6 led lampjes gekocht die van slechte kwaliteit waren. Ze gingen Één voor één stuk!
Ik ben niet naar tevredenheid geholpen.
Ik kon ze wel op eigen kosten terugsturen (in de...
Ik ben niet naar tevredenheid geholpen.
Ik kon ze wel op eigen kosten terugsturen (in de originele verpakking!) Die ligt dus in de kliko
24€ weggegooid.
Groenovatie: mooi niet.