Zeer duidelijk, luistert goed naar de klant zijn klachten. Bespreekt duidelijk het traject hoe te behandelen. Prettig in omgang en stelt klant op zijn gemak. Neemt de te besteden tijd. Is zeker een... Zeer duidelijk, luistert goed naar de klant zijn klachten. Bespreekt duidelijk het traject hoe te behandelen. Prettig in omgang en stelt klant op zijn gemak. Neemt de te besteden tijd. Is zeker een aanrader.

Haroldrichters

Hij neemt de tijd voor je en legt alles goed uit en je hebt ook het idee gevoel dat als je de praktijk uitloopt het geholpen heeft

Ik vond hem erg kundig en wist waar hij het overhad wat betreft de klachten.Verder goede behandeling gehad en actief aan de
Klacht gewerkt.Even volhouden gaat om de laatste 1o % die nog...
Klacht gewerkt.Even volhouden gaat om de laatste 1o % die nog beter kan.Maar in het dagelijkse leven kan ik goed functioneren zonder beperkingen.

Duidelijke uitleg, prettig in de omgang met mijn kind

Annemarie de Jong

De behandeling was goed en met goed resultaat. Daarnaast kreeg ik zoveel meer tips en aanwijzingen over houding, beweging en ademhaling dat ik nog beter op kan letten waar ik zelf aan kan werken... De behandeling was goed en met goed resultaat. Daarnaast kreeg ik zoveel meer tips en aanwijzingen over houding, beweging en ademhaling dat ik nog beter op kan letten waar ik zelf aan kan werken voor beter welzijn en preventie

Er werd geen praatje gemaakt tijdens de behandeling. Er was geen sfeer van betrokkenheid.