Er wordt goed geluisterd naar de klachten en ingeschat wat er nodig is. Nadat ik corona had gehad en weer begon met fysio voor mn schouder attendeerde Danique mij op de speciale...Er wordt goed geluisterd naar de klachten en ingeschat wat er nodig is. Nadat ik corona had gehad en weer begon met fysio voor mn schouder attendeerde Danique mij op de speciale coronatherapie. En dankzij die therapie ga ik nog steeds goed vooruit!
Empatisch, rustig, deskundig, ruimte voor vragen en overleg, goede behandeling
Altijd
Luistert goed, staat open voor mijn inbreng, samen ik)ken welke behandeling het meest effectief zou kunnen werken. Goede uitleg over de behandeling. Wanneer de behandeling niet het beoogde...Luistert goed, staat open voor mijn inbreng, samen ik)ken welke behandeling het meest effectief zou kunnen werken. Goede uitleg over de behandeling. Wanneer de behandeling niet het beoogde resultaat heeft, meedenken over andere mogelijkheden. Positief en empathisch.
CJ Bekkers
Dat ik al 12 jaar zeer kundig geholpen wordt met mijn diverse klachten en altijd serieus genomen wordt.
Tom is een deskundige fysiotherapeut en is duidelijk in zijn behandeling.
Ze luisterd naar je klachten en weet waar ze over praat. Dus heeft genoeg ervaring
Mitchell van den Akker
Dhr. Bos is een informele professional die je erg op je gemak stelt en goed luistert naar je klachten en deze gericht behandelt.