C

Serieus, multidisciplinair opgeleid. Bekijkt klachten vanuit verschillende invalshoeken (fysio bijv. spieren en botten, maar ook orgaanwerking (manueel therapie) en stukje voedingssamenstelling als... Serieus, multidisciplinair opgeleid. Bekijkt klachten vanuit verschillende invalshoeken (fysio bijv. spieren en botten, maar ook orgaanwerking (manueel therapie) en stukje voedingssamenstelling als invloed op orgaanwerking.

Deze therapeut werkt voor mij met mijn klachten perfect. Er wordt geluisterd, en behandeld zodat het voor mijn klachten werkt.

Alex is erg kundig. Hij geeft heldere informatie, anatomische uitleg en vertelt wat hij doet. Hij kijkt en luistert. Dit in tegenstelling tot andere ervaringen uit het verleden (andere praktijk).

Piet de Weerdt

Deskundigheid, geduld voor mij (81 jaar), een prettige behandeling. Kortom ik zou hem de volgende keer weer vragen!

Ingrid neemt je serieus, denkt mee. Positieve houding. Ziet altijd nog mogelijkheden.

Jan duffhues

Tijdens de sessies gadden we duidelijk een klik om het.trajekt van beter worden in te gaan middels duidelijke afstemming.en voirbeekden

Ze zijn altijd vriendelijk. En nemen je zeker serieus. Je kunt altijd bellen als er iets is en al vrij snel terecht voor een afspraak

Klacht niet opgelost en niet terug gebeld voor maken vervolgafspraak