Ze hebben mij d.m.v. oefeningen snel van mijn rugpijn afgeholpen. Dit in combinatie met tips over mijn (werk)houding. Ik heb er nog steeds veel profijt van!
Era Nozza
Deskundig! Bewogen, betrokken, denkt mee. Ruimte voor vragen en inbreng van mij.
De therapeut heeft alles geprobeerd om de pijn te verzachten, maar het heeft - ook naar 8 weken therapie niet geholpen. Resultat : Orthopaedie
Jan
Een goed resultaat telt.
Duidelij en helder, adequate behandeling, fijn sfeer
De fysiotherapeut keek verder dan alleen de klachten waarvoor ik kwam, waar kwamen deze vandaan en wat kon ik (en hij) er aan doen.
Kay Sanders
Vakkundig, doel bereikt
Suzanne
Duidelijk, niet te veel praten maar "gewoon behandelen" en toch wordt er genoeg informatie verzameld
Kundig,correct en vriendelijk
Een super kundige fysiotherapeut. Hij neemt de tijd om uit te leggen wat hij doet en waarom hij iets doet. Daardoor begrijp je het effect van de behandeling beter en ben je beter in staat de tips en...Een super kundige fysiotherapeut. Hij neemt de tijd om uit te leggen wat hij doet en waarom hij iets doet. Daardoor begrijp je het effect van de behandeling beter en ben je beter in staat de tips en oefeningen in de praktijk te brengen.