anita van keulen

Therapeute denkt mee, begrijpt me en als ik het moeilijk heb met wat ik heb helpt ze me hiermee.
Na behandeling kan ik altijd het effect voelen

B.

Kijkt naar de mens als geheel en wat deze aankan aan oefeningen om thuis te doen. Alleen jammer dat ik op het laatst moest vragen waarom er niet gemasseerd werd. Graag bij bijv 2e keer behandelplan... Kijkt naar de mens als geheel en wat deze aankan aan oefeningen om thuis te doen. Alleen jammer dat ik op het laatst moest vragen waarom er niet gemasseerd werd. Graag bij bijv 2e keer behandelplan bespreken

Fysiotherapeut is geheel duidelijke en correct in benadering. En neemt mij serieus, door echt te luisteren en belangstelling.

Als er in mijn omgeving ook iets zou hebben waar fysio voor nodig is

Hij is kundig, durft voorbij zijn eigen horizon te kijken, luistert goed, denkt mee, is enthousiast en heeft meerdere invalshoeken van waaruit hij de behandeling inzet. daarbij vind ik hem zeer... Hij is kundig, durft voorbij zijn eigen horizon te kijken, luistert goed, denkt mee, is enthousiast en heeft meerdere invalshoeken van waaruit hij de behandeling inzet. daarbij vind ik hem zeer sympathiek