Juiste behandeling in het juiste tijdsbestek. Ik vind het fijn dat er niet weken door wordt gegaan met een behandeling als er niet veel verandering meer kan komen. En goed geluisterd naar de...Juiste behandeling in het juiste tijdsbestek. Ik vind het fijn dat er niet weken door wordt gegaan met een behandeling als er niet veel verandering meer kan komen. En goed geluisterd naar de patiënt, gestopt op het juiste moment qua dry needling.
We zitten vanaf het begin helemaal op 1 lijn. Met alles. Alles is duidelijk en ik begrijp haar en zij mij. Ze observeert goed en weet precies wat voor iemand ik ben en wat ik kan. Zij denkt en...We zitten vanaf het begin helemaal op 1 lijn. Met alles. Alles is duidelijk en ik begrijp haar en zij mij. Ze observeert goed en weet precies wat voor iemand ik ben en wat ik kan. Zij denkt en leeft mee, ook over hoe ik thuis verder kan met houding, beweging en oefeningen. Ze vraagt naar de controles in het ziekenhuis, is zeer betrokken. Samen hebben we heel veel vooruitgang geboekt. !!!
Ik kon m'n mond niet meer openen voordat ik kwam en had veel pijn. Nu kan ik weer alles en als ik de oefeningen blijf doen blijft dit zo en vrijwel geen pijn meer
YPLM van Gemert
Duidelijke uitleg. Goede diagnose en passende behandeling
Zeer serieus en neemt ook de tijd om te luisteren naar opmerkingen van mij wat de behandeling betreft. Neemt ook de gelegenheid ( tijdens behandeling) om zich meer te verdiepen in andere...Zeer serieus en neemt ook de tijd om te luisteren naar opmerkingen van mij wat de behandeling betreft. Neemt ook de gelegenheid ( tijdens behandeling) om zich meer te verdiepen in andere zaken die iemand bezig houdt. Als je elkaar wat langer kent, en vertrouwd, kan dat heel fijn zijn. Ik ben uiterst tevreden met/over hem.
Ze weet wat ze gaat doen in overleg met mij. Prettig in omgang , realistische doelen stellen.
Deskundige en vriendelijke benadering
Enthousiast, empathisch en verbindend
Professioneel, bekijkt de hele persoon, effecteif en duidelijk.
Deskundig / goed luistert naar de patient / duidelijk met adviezen en tips / attent / geduldig en meelvend / zeer vriendelijk - dat maakte een lang traject erg fijn !