Duidelijk in zijn uitleg waar de klacht mogelijk vandaan komt. Daarnaast oefeningen meegegeven om thuis aan het herstel te kunnen werken. Bij terugkomst weer kijken in hoeverre de behandeling heeft...Duidelijk in zijn uitleg waar de klacht mogelijk vandaan komt. Daarnaast oefeningen meegegeven om thuis aan het herstel te kunnen werken. Bij terugkomst weer kijken in hoeverre de behandeling heeft bijgedragen in herstel. Uiteindelijk klacht snel opgelost.
Gerard Prince
Over de gehele behandeling heel tevreden met het behaalde resultaat, niet verwacht zo ver te komen gezien mijn leeftijd
De betrokkenheid en het goed aanpakken en oplossen van het probleem
Ik ben uitermate tevreden over de vriendelijkheid van de therapeut, de behandelingen en voortgang van de behandelingen.
Marco
Ronald is in mijn ogen een van de betere therapeuten. Hij neemt de tijd en daarna is de behandeling altijd top. Hij weet wat hij doet. En dat voel je dan ook gelijk.