Ben door Tom en Jay altijd op een fijne manier behandeld ze luisteren goed naar hetgeen ik had en paste daar behandeling op aan wat ik als erg prettig ervaarde dus daarom zou ik hun aanbevelen
Shydah
Ik ben van mijn hoofdpijn af door de behandelingen van dhr Zuidhof dus daar ben ik erg dankbaar voor!
Ze kan goed luisteren en heeft een goed inlevend vermogen. Ze is ook deskundig en weet goed hoe ze met je moet omgaan. Ik ben gewoon heel enthousiast over haar.
Zeer correct en neemt je serieus
Gevarieerd programma en deskundig
Fijne praktijk met kundige therapeuten
Britt van Nuland
Deskundigheid, vriendelijkheid en resultaat van de behandelingen.
Aandacht voor de cliënt en de deskundigheid
Luisteren goed en behandeling wordt in overleg gedaan.
Afspraak maken kan telefonisch, waarbij ik een echt mens aan de lijn krijg. De therapeut geeft inzicht in het ontstaan van de problemen. Hij laat zien wat ik zelf kan doen om klachten te verbeteren....Afspraak maken kan telefonisch, waarbij ik een echt mens aan de lijn krijg. De therapeut geeft inzicht in het ontstaan van de problemen. Hij laat zien wat ik zelf kan doen om klachten te verbeteren. Als er voldoende verbetering is, dan worden de behandelingen gestopt. Alles in goed overleg.