Marlouke is altijd vriendelijk en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze weet precies de punten in mijn rug te pakken waar ik op dat moment last van heb.

Neemt cliënt serieus en geeft duidelijk aan wat te doen of niet te doen. Moest vanwege breuk in de radiuskop van de elleboog afgeremd worden in het belasten van de arm. Heeft mij daar echt van weten... Neemt cliënt serieus en geeft duidelijk aan wat te doen of niet te doen. Moest vanwege breuk in de radiuskop van de elleboog afgeremd worden in het belasten van de arm. Heeft mij daar echt van weten te overtuigen.

De therapeut was erg prettig in de omgang. Hij was erg sociaal en legde duidelijk uit waar de mogelijke problemen zaten en hoe ik dit kon voorkomen en oplossen. Hij gaf me duidelijke oefeningen mee... De therapeut was erg prettig in de omgang. Hij was erg sociaal en legde duidelijk uit waar de mogelijke problemen zaten en hoe ik dit kon voorkomen en oplossen. Hij gaf me duidelijke oefeningen mee voor thuis en ook voor in de sportschool. Hij kende iemand binnen de sportschool wie hij aanbeveelde omdat zij elkaar kennen en hij weet welke opdrachten de therapeut belangrijk en goed vond. Zo kon hij een schema voor mij opstellen waar zowel de therapeut als de begeleider in de sportschool achter stonden.

Professioneel, betrokken, enthousiast, lief, meedenkend, laagdrempelig.

Ik ben na 3 behandelingen zo wat van mijn klachten af. Elke keer serieus genomen en goed behandeld.

Voelde meteen vertrouwd, na 4 behandelingen 2 bij Marcel en 2 bij Ronald waren mijn klachten voor 90% verdwenen.

Heel aardig, luisterend oor, samen oplossing zoeken, geïnteresseerd in jou als persoon.

Lieke Raspe

De persoonlijke aanpak van de therapeut en de vriendelijke behandeling.