Elektrobode heeft een fantastisch assortiment. Soms kan het best even zoeken zijn om het juiste product te vinden, en soms gaat het toch mis en blijkt dat je compacte steekklemmetjes hebt maar niet...Elektrobode heeft een fantastisch assortiment. Soms kan het best even zoeken zijn om het juiste product te vinden, en soms gaat het toch mis en blijkt dat je compacte steekklemmetjes hebt maar niet tot 2.5 maar tot 4mm. Dat stond dan wel in de uitgebreide productspecificatie, maar niet in de korte producttitel. Daar zou nog wel een slag geslagen kunnen worden om miskopen te voorkomen. Verder kwam ik er last minute achter dat ik enkele producten vergeten was te bestellen. Dat kon opgelost worden op een mooie manier. De bestelling zou hierdoor een dag vertraging oplopen, maar dat worden er wellicht (hopelijk) 2, zodat de bestelling morgen wel arriveert en ik aan de slag kan.
René Landzaat
Prima, vlotte levering en scherpe prijzen
Fred Durinck
Prima verlopen en snelle levering
Wytze Schouten
Heel prettig in de communicatie. Zoeken voor mij uit welk (nieuw) model beltransformator geschikte vervanging is voor mijn huidige (niet meer verkrijgbare) model. Makkelijk met terugsturen en...Heel prettig in de communicatie. Zoeken voor mij uit welk (nieuw) model beltransformator geschikte vervanging is voor mijn huidige (niet meer verkrijgbare) model. Makkelijk met terugsturen en opnieuw bestellen.
janvan.dongen@ziggo.nl
Correct afgeleverd volgens afspraak.
Silani BV
Aad Klaver
Snelle levering voor een goede prijs
Witte E. de
M.H./ Betreft aankoop deurbel Honeywell met bijbehoren; goed advies vooraf, vlotte levering en snelle reactie bij technische vragen. Met dank aan Dhr. Alfons Reinders en Mevr. Lymkje Vermeulen.
Charlie Bulldog
De dimmer werkt zeer goed, dimt tot op zeer laag niveau...Heb hier voor een lage prijs de KlikAanKlikUit mini inbouw dimmer ACM 250LD LED besteld. Snelle levering, dus tevreden.
De dimmer werkt zeer goed, dimt tot op zeer laag niveau zonder trillingen en gaat naar maximum of minimum met een druk op de afstandsbedieningdimmer. De vorige mini schakelaar moest je starten en stoppen; was lastiger.
Jan
Telefonisch uitstekend bereikbaar, wordt heel vriendelijk geholpen. Dit is uitstekend, De webshop vindt ik iets minder, het zoeken is niet makkelijk.