Anneleen Voorthuijzen

Heel fijn! We zijn blij met de aankoop van ons konijnenhok. Duidelijke beschrijving en afbeeldingen op de site, nette en snelle verzending en netjes updates via de mail!

Alles is netjes, duidelijk en beleefd qua bestellen en communicatie!

HL

Na een bezoek aan de showroom waar we prettig geholpen zijn, nog het nodige telefonische advies en hulp gehad met de online tool voor het maken van een kippenhok. Ook tijdens het zelf thuis... Na een bezoek aan de showroom waar we prettig geholpen zijn, nog het nodige telefonische advies en hulp gehad met de online tool voor het maken van een kippenhok. Ook tijdens het zelf thuis installeren nog een keer gebeld omdat we twijfel hadden over iets en dat werd ook snel opgelost. Kortom, zeer positief.

service en klantvriendelijkheid en goede kwaliteit product

tja, als rechtgeaarde Hollander... vinden we de prijs wat aan de hoge kant, maar gelukkig wel degelijke kwaliteit van product

S de Bruijn

Duikelrek dubbel groen

Super prijs kwaliteit en snelle levering met duidelijke instructie.

M..P.j.Schoonens

Prima ga zo door.

Henk Peper

Snel antwoord op vragen. Vrij snelle en nette levering. Volière makkelijk in elkaar te zetten. Tip: met 2 man/vrouw in elkaar zetten gaat sneller.
Dank voor de service en geweldige Volière....
Dank voor de service en geweldige Volière. Genieten!

Goed contact. Snel antwoord op vragen.

Niks

St de ark

Goed geen klachten

Eigen alles overzichtelijk.

Edward van Ommen

Zeer positief

Assortiment, prijs, klantvriendelijkheid

Ilse

Snelle levering en snel antwoord. Bij medium en lange kippenhok is er plexiglas voorzien voor de grote deuropening, bij het smal niet. Het regent dus gewoon binnen. Begrijp niet waarom dit bij smal... Snelle levering en snel antwoord. Bij medium en lange kippenhok is er plexiglas voorzien voor de grote deuropening, bij het smal niet. Het regent dus gewoon binnen. Begrijp niet waarom dit bij smal niet voorzien is.

Snel

Zie open deuropening.

Joost

Goed en snel. communicatie kan beter

gemak van bestellen

Als de zending incompleet wordt geleverd door de vervoerder (die hier al vanaf wist) mag dit proactief worden gecommuniceerd

verhoeckx

Hele goede ervaring.prima te woord gestaan en goed geholpen

goed geholpen ook met nabestelling