G. Nieuwenhuis

Dit is een prima bedrijf die je vraag waarmaakt.

Alles werkt goed bij hun

Zijn er niet

Wendy

Er was een probleem maar netjes opgelost.

Klantvriendelijk

Nvt

M. Strijbos

Super, snelle levering en een keurig product

Goed product

De handleiding is niet helemaal duidelijk en zelf heb ik het dak van het nachthok voorzien van scharnieren zodat dit makkelijker alleen te openen is

Mw

Geweldig

Snel antwoord op mail. Netjes geregeld

Paulien

Het bestelde kippenhok is snel geleverd en heel eenvoudig in elkaar te zetten. Er ontbraken een aantal sluitingen maar na een telefoontje was dit opgelost en nageleverd. Heel vriendelijk en... Het bestelde kippenhok is snel geleverd en heel eenvoudig in elkaar te zetten. Er ontbraken een aantal sluitingen maar na een telefoontje was dit opgelost en nageleverd. Heel vriendelijk en klantgericht. Mooie duidelijke foto's op de website. Ik vind het hok wel duur vergeleken met de kwaliteit van het hout (vrij zacht) Een fundering is wel noodzakelijk. Deze is mee te bestellen maar dat is in verhouding ook erg duur.

Heel mooi praktisch ingericht kippenhok.

Prijs/kwaliteit verhouding

Reinink

De levering was snel en probleemloos. Het hok was makkelijk in elkaar te zetten. Heb wel wat twijfels over de kwaliteit want er was een enorme gleuf onder het dak waar tocht makkelijk doorheen kan... De levering was snel en probleemloos. Het hok was makkelijk in elkaar te zetten. Heb wel wat twijfels over de kwaliteit want er was een enorme gleuf onder het dak waar tocht makkelijk doorheen kan en de lamellen waren helemaal verbogen. Verder leek het hok wel stevig.

Stevig hok, makkelijk in elkaar te zetten. Snelle levering. Betaalbaar.

Details van het hok zoals gleuf onder het dak en de lamellen die verbogen waren geven mij twijfels over de kwaliteit van het product en of het hok echt geschikt is voor wat ik ermee wil.

Christ Van de weijgert

Een heel plezierig en goede ontvangst gehad.zijn uiterst plezierig en professioneel geholpen.we zouden iedereen grootplezier aanbevelen

Klantvriendelijkheid en snelheid

Zijn er niet

CDV

Fantastisch

Snelle reactie, en goede communicatie.

Foto’s duidelijker maken ivm bestellen div. Onderdelen.

A. Kamman

Prima website, klantvriendelijk

Ik belde om te vragen of het op maandag of dinsdag geleverd kon worden, geen punt!

Mss opbouwservice? Ik, vrouw, stond alleen aan dat reuzenhok, tijdens een verhuizing, helaas nog niet af.. ik had echt de opbouwservice erbij genomen in dit geval! Gelukkig hoeven de konijntjes pas... Mss opbouwservice? Ik, vrouw, stond alleen aan dat reuzenhok, tijdens een verhuizing, helaas nog niet af.. ik had echt de opbouwservice erbij genomen in dit geval! Gelukkig hoeven de konijntjes pas over 2 weken te verhuizen

bakker

Duidelijke site en zeer correcte levering waarbij de artikelen goed waren verpakt ( hondenbench met kussen)

goede verpakking mooi product

niet