Drijver

Snelle levering en degelijk materiaal

Goed materiaal en veel keus

Op zondag is de webshop gesloten, dat was wat lastig want dan heb ik juist tijd. Andere andere kant wel mooi, dat er nog mensen zijn die zondagsrust respecteren.

A Boer

Goed verpakt, duidelijke handleiding

JaWa

Fantastisch bedrijf, gemakkelijk te bestellen, snelle levering en vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en snelle levering (speeltoren zondag besteld, dinsdag geleverd)

Tittse

Zeer goed en goede prijs

Nvt

Dave

Goed en prettig omgang.

Goede nazorg

Tot op heden nog niet, prima ga zo door.

Sven

Bestellen en betalen gingen goed. Levering was een probleem. Ineens was mijn grote pakket verloren gegaan in het depot. Het groot plezier was er zodoende snel vanaf.

Schappelijke prijzen

Andere/betere koeriers/leveranciers zoeken

Liesbeth Peters

Snelle levering, mooi product op maat.

Snelle levering, goed geholpen door klantenservice

Fenna vd Brink

Wij hebben een speeltoestel gekocht voor onze kinderen. Deel was op voorraad, deel zou maand later op voorraad zijn en een ander deel was niet op voorraad.

Het zou prettig zijn, als er...

Het zou prettig zijn, als er vanuit GrootPlezier.nl zelf contact met ons opgenomen zou worden over de levering. Dat was er niet.

Het deel wat een maand later zou komen, zou uiteindelijk op 3 maanden later uitkomen. Maar ik moest dan zelf maar even verzinnen wat ik dan wilde. Slechte sales afdeling, want de communicatie zou van hen moeten komen, met bijvoorbeeld een alternatief of een tegemoetkoming voor het langere wachten.

Toen het eenmaal rond was, ging de levering erg snel.

Snelle levering en scherpe prijs

Zie mijn ervaring

J.Deij

Keurig afgewerkt cavia huis. Zat zo in elkaar en alle onderdelen netjes verpakt.

Ja het product ziet er KEURIG uit

nee

John van Hal

Zeer netjes zijn de spullen afgeleverd

Goed matriaal,goede uitleg,echt een hele mooie kooi