Baaijens

Vlotte afhandeling van bestelling

Mooi producten

OvZ

Prima!

Korte lijnen, telefonisch goed afspraken mee te maken

ik zou het niet weten

De beule erwin

Was heel goed verpakt. En snelle levering . Goede omschrijving

Mooie afwerking , makkelijk monteerbaar

Het sas van de volieire heeft eigenlijk geen nut want de deurtjes draaien naar elkaar toe . Dus je kan dit niet gebruiken . Wanneer je het ene open doet kan je het ander niet open doen . Dus dit is... Het sas van de volieire heeft eigenlijk geen nut want de deurtjes draaien naar elkaar toe . Dus je kan dit niet gebruiken . Wanneer je het ene open doet kan je het ander niet open doen . Dus dit is wel heel jammer want dit was de hoofdreden waarom we die voleire gekozen hadden

jj

Kwaliteit Berg skelter is helaas erg tegen gevallen

mooi assortiment

We zijn benieuwd en afwachtend op een juiste afhandeling, beantwoording naar tevredenheid over de nieuwe aankoop van de Berg skelter

N.V.T.

Snelle en vriendelijk reactie.

Mooie ren.

Betere gebruiksaanwijzing bijvoegen

Willemse

Schommel en duikelrek

Service

Verpakking zodat t hout niet kan beschadigen bij transport

Hein Rooijackers

Super service: betrouwbaar, klantgericht. Ik heb zelf een afdekkap kapot gedraaid, zonder kosten een nieuwe toegestuurd gekregen! Erg tevreden

Betrouwbaar, klantgericht

Keep up the good customer focus!

B. Nieuwenhuis

Top bedrijf, klantvriendelijk, maken zelf mooie producten geven eerlijk een gemaakte productiefout toe en lossen het op. Snel antwoord op vragen. We hebben vorig jaar een prachtig Ambiance small... Top bedrijf, klantvriendelijk, maken zelf mooie producten geven eerlijk een gemaakte productiefout toe en lossen het op. Snel antwoord op vragen. We hebben vorig jaar een prachtig Ambiance small kippenhok en 1 aanbouwren erbij gekocht en nu een extra aanbouwren gekocht. Omdat we de kippen toch nog meer ruimte willen geven. Ze mochten eerst los lopen maar ze eten de bloemetjes op. Dus in de zomer in hun hok.haha

Klantvriendelijkheid, snelle levering, goede service en mooie producten.

Gewoon zo doorgaan. Niks tegengekomen.

Blom

Snelle levering waar anderen niet konden leveren!

snelle levering

geen verbeterpunten

Arends

Uitstekende ervaring, zeer klantvriendelijk en prettig geholpen. Telefonisch contact was prettig en de medewerker ging verder dan noodzakelijk om ons te helpen wat uiteindelijk ook lukte. Daarnaast... Uitstekende ervaring, zeer klantvriendelijk en prettig geholpen. Telefonisch contact was prettig en de medewerker ging verder dan noodzakelijk om ons te helpen wat uiteindelijk ook lukte. Daarnaast snel geleverd met goede track & trace. Aan te raden dus.

Klantvriendelijk en denken goed mee.

Website was onduidelijk in een bepaald detail van het product. Verkeerde foto bij artikel.