Van der maas

Wij hebben een mooi kippenhok bouwpakket gekocht en alles paste perfect Wij hebben het zelf opgehaald en iets vergeten mee te nemen . Andere dag heb ik gebeld en het is direct opgestuurd... Wij hebben een mooi kippenhok bouwpakket gekocht en alles paste perfect Wij hebben het zelf opgehaald en iets vergeten mee te nemen . Andere dag heb ik gebeld en het is direct opgestuurd zonder kosten

Prima nagestuurd

Goed kijken of alles bij de bestelling is

Marco

De bestelling is naar verwachting, niets mis mee

Mooi product

levering duurde iets langer, kan Corona gerelateerd zijn

GA Kiekebos

Alles, dus vanaf bestellen tot levering, was 100% oké

na komen afspraak

nvt

lij

Foto's

Leveren wat er op de foto staat

Esther van der Hoeven

Ik heb een konijnenren bij jullie besteld

Materiaal is goed

Er staat niet aangegeven dat de hoogte van deze ren te laat is voor zelfs het kleinste konijnenras een dwergkonijn waardoor het konijn er constant uit springt, ivm meerdere rennen aan elkaar past... Er staat niet aangegeven dat de hoogte van deze ren te laat is voor zelfs het kleinste konijnenras een dwergkonijn waardoor het konijn er constant uit springt, ivm meerdere rennen aan elkaar past het afsluitnet er niet op waardoor er het konijn dus constant ontsnapt.

Bart Vankrunkelsven

De voleire R1 is een heel mooie voleire goeie constructie ( zwaar en sterk enkel het sluitwerk mocht iets beter zijn . Bv dat je de voleire kon vast maken met een hangslot . Voor de rest is het een... De voleire R1 is een heel mooie voleire goeie constructie ( zwaar en sterk enkel het sluitwerk mocht iets beter zijn . Bv dat je de voleire kon vast maken met een hangslot . Voor de rest is het een echte aanrader ??

Mooi , goeie constructie , stevig en zwaar gebouwd . Snelle levering en werd heel goed afgeleverd ? TOP

Sluitwerk iets zwaarder en dat je de voleire kunt afsluiten.

Chantal

Service als geen ander!

Service, uitleg, snelle levering

Geen, echt een aanrader!

Peter

Ruime keuze, geschikte prijs, snelle levering

Ruime keuze. Duidelijk de maten aangegeven. Snelle levering

Koo van Overbeeke

Goede en vriendelijke service

Goed bereikbaar met telefoon en behulpzaam

Kussen voor het hondenhok is minder bijt bestendig dan degene die ik sprak deed vermoeden. Ik adviseer dat kussen niet te kopen , want een jonge hond maakt dit binnen een dag kapot. Jammer van zo’n... Kussen voor het hondenhok is minder bijt bestendig dan degene die ik sprak deed vermoeden. Ik adviseer dat kussen niet te kopen , want een jonge hond maakt dit binnen een dag kapot. Jammer van zo’n relatief duur kussen

Chantalle

Super ondanks verkeerde levering super opgelost !!

Communicatie
Problemen worden direct aangepakt