Diana

Informatie

Niets

M. Biesot

Klantvriendelijk

naar ons inziens behoorde de extra legkast niet origineel bij het Julia kippenhok. Mijn zoon moest extra handelingen verrichten om deze passend te krijgen. Dat is jammer. Er zitten nu onnodige gaten... naar ons inziens behoorde de extra legkast niet origineel bij het Julia kippenhok. Mijn zoon moest extra handelingen verrichten om deze passend te krijgen. Dat is jammer. Er zitten nu onnodige gaten in het hout.

Van liempt

Alles netjes en mooi op tijd geleverd

Goed en stevig verpakt en duidelijke tekeningen

Neen

Agterberg

Perfect

Goed product, goede prijs en snelle levering

Sanne

Snel, professioneel en top artikelen!

Communicatie, levertijd, kwaliteit, troubleshooting

Hans

Schommelplezier

Verscheidenheid aan modellen, aanvullende opties en accessoires. Eenvoudige montage, beknopte maar duidelijke handleiding.

snel en goede aflevering.

Vd steen

Was de eerste keer maar goede ervaring

?

?

Chantal

Heel tevreden, snelle levering en hele goede service.

Snelle reactie op e-mail, snelle levering.

Niet echt, wat meer dingen voor konijnen zoals speelgoed of snacks zou leuk zijn.

Kees Hiemstra

Ook zonder Uw verzoek was ik van plan te reageren op de toezending van mijn voliere "Amalia". Afgelopen maandag kwam deze stipt op tijd bij ons aan in goede conditie, ook bij het uitpakken ervan... Ook zonder Uw verzoek was ik van plan te reageren op de toezending van mijn voliere "Amalia". Afgelopen maandag kwam deze stipt op tijd bij ons aan in goede conditie, ook bij het uitpakken ervan mankeerde er niets aan. Ik had de voliere in 3 dagen geschilderd in de kleuren gras-groen en wit en hij ziet er "piko bello"uit. Ik ben er erg mee in mijn schik. De kanaries moeten nog komen, maar alle goeie dingen komen tenslotte langzaam. Ik ben erg tevreden over de verzending en de kwaliteit van deze voliere.

snelle en stipte levering, tevens goeie kwaliteit.

heb ik niet