Lincer

Konijnenhok aangekocht. Beperkte kwaliteit van materialen. Reken Max 2 jaar gebruik van het nieuw aangekochte buitenhok.

Kwaliteit van de gebruikte materialen is beperkt.

J Kooiker

Plezierig

niet op zondag

Hans Doornbos

Snel telefonisch contact! Info adequaat

Snelle levering. Goed veroakt en zeer leesbare gebruiksaanwijzingen. Materialen alle aanwezig en terecht vaak een extra schroefje in de separate verpakkingen.

Prima in orde zo, dank!

Baartmans

Goede telefonische adviezen

Natalie

Goede service en kwaliteit. Super snelle levering!

Snel

M. Petronilia

2x iets besteld naar volle tevredenheid, snelle en betrouwbare levering.

Zeer betrouwbaar

Nee ga zo door

marie-Josee jacobs

Ik heb nog maar 1 deel van mijn bestelling gekregen over het 2de deel en het duurste weet ik nog niets.
Dat een konijnenhok niet op 1-2-3- kan geleverd worden begrijp ik maar ik mis informatie over het verloop van de bestelling-

geen idee

meer info over de bestelling als die in 2 delen geleverd wordt

Sandra Wagenaar

Prima, knappe spullen

duidelijke gesorteerde info

website beschikbaar maken op zondag; u bepaald dat ik op zondag niet kan kijken op de website!

Setteur

Hout is netjes bewerkt. Echter fundering moet nog voorgeboord worden, wat lastig is al het ruim 3 meter breed hok is. Daarnaast zijn panelen van 120 cm alleen voorgeboord, als ze dienen in de... Hout is netjes bewerkt. Echter fundering moet nog voorgeboord worden, wat lastig is al het ruim 3 meter breed hok is. Daarnaast zijn panelen van 120 cm alleen voorgeboord, als ze dienen in de positie van een zijpaneel. Echter hebben ze geen gaten aangebracht als deze dient voor een voor/achterpaneel

Degelijk hout

Het voorboren van de gaten

Nik

Perfecte levering. perfect product