Vera Van Couteren

Ontdekt via internet, voor de eerste X besteld, zeer vlotte levering , enige nadeel is de afwerking van het antiknaag aan konijnenhok , konijn kan zich aan de uiteinden verwonden

Mooie overzichtelijke site

Niets

De feijter

Niets

Gianni Bottaro

Product zelf is top, customer service enorm zwak, kunnen niet communiceren. Verder leveren ze niet wat er op de foto’s staat. Er zijn bij sommige zaken een minimum en maximum hoeveelheid mogelijk.... Product zelf is top, customer service enorm zwak, kunnen niet communiceren. Verder leveren ze niet wat er op de foto’s staat. Er zijn bij sommige zaken een minimum en maximum hoeveelheid mogelijk. Overal kregen we de minimum... je betaald uiteraard wel de volle prijs. Jammer

Sterk en mooi product

Check algemene review

GARREIN

ZEER GOED KOMEN ZEKER DE AFSPRAKEN NA EN LEVEREN ZEER SNEL.

LEVERTIJD.

GEEN.

S. Ham

Goede service

Klantvriendelijk

Weinig

Kroeze

Super mooi toestel! Er ontbraken alleen wel twee palen. Zelf bij houthandel alsnog gekocht, omdat wij toestel graag af wouden maken! Maar grootplezier heeft dit verder netjes met ons afgehandeld!... Super mooi toestel! Er ontbraken alleen wel twee palen. Zelf bij houthandel alsnog gekocht, omdat wij toestel graag af wouden maken! Maar grootplezier heeft dit verder netjes met ons afgehandeld! Top service! En de kids blij met speeltoestel! Zeker een aanrader!

Goede service

Lilian

Zeer goed

Heldere info

Nvt

R. Berghuis

Hele goede telefonische uitleg over producten voor wie welke schommel geschikt is.

Netheid/beleefdheid ad telefoon, snelle levering, zeer overzichtelijke factuur, duidelijke communicatie.

De hoeveelheid mee te leveren betonmortel voor het bestelde product is teveel.

P.bons

Zeer goede service

Zeer goede service

???

Rinée

Erg fijngeholpen, er wordt met je meegedacht.

Kwaliteit, goeie afwerking, vakkundige mensen in dienst, vriendelijk

Telefonisch contact bij / voor aflevering kan beter