Inge

De informatie over de kippenboeren klopt niet. Ik kocht een Ambiance smalle waar 5 krioelen in zouden passen. Mijn 4 krioelen passen er niet in. De eierstokken zitten te dicht bij de wanden. Er zou... De informatie over de kippenboeren klopt niet. Ik kocht een Ambiance smalle waar 5 krioelen in zouden passen. Mijn 4 krioelen passen er niet in. De eierstokken zitten te dicht bij de wanden. Er zou 1 stok in passen maar die kan je niet bevestigen vanwege de deur/loopplank.

snel verzonden

verbeter de informatie. ik heb nu een waardeloos hok waar wel al veel tijd in het schilderwerk heeft gezeten.

Lettie

Prima service op tijd geleverd

alles netjes verpakt

Duikelstangen besteld. Waren op voorraad en snel bezorgd (ondanks Corona). Prijs was netjes. Ergens anders soms iets goedkoper maar dan niet op voorraad. Elders trouwens ook duurder gezien. Levering... Duikelstangen besteld. Waren op voorraad en snel bezorgd (ondanks Corona). Prijs was netjes. Ergens anders soms iets goedkoper maar dan niet op voorraad. Elders trouwens ook duurder gezien. Levering netjes, mooi verpakt. Mooi RVS materiaal. Kortom: keurig

Snel bezorgd, netjes verpakt, mooi materiaal en redelijk geprijsd

Geen verbeterpunten

Sebastiaan

Prima: bestelproces verloopt zoals je verwacht dat het loopt, en dat is een positieve verrassing

Voorraad informatie klopt op de website, ook snel geactualiseerd na mijn bestelling. Verzoek om in de tuin te leveren is netjes doorgegeven aan transporteur: chauffeur stond direct netjes op de... Voorraad informatie klopt op de website, ook snel geactualiseerd na mijn bestelling. Verzoek om in de tuin te leveren is netjes doorgegeven aan transporteur: chauffeur stond direct netjes op de parkeerplaats bij de tuin ipv de voordeur. Fijn als het zo loopt!

Houten palen van de schommel is behoorlijk ruw en nat. Ruwheid is niet gewenst bij speeltoestellen, nat maakt het lastiger om de schommelbeugels te monteren (hout zet uit)

Informatie over...

Informatie over afleveringtijdstip kwam pas nadat chauffeur al gelost had.

Handleiding voor het installeren bevat niet de instructie van het borgen met beton: als je daar specifiek naar zoekt op de website is dat niet heel makkelijk te vinden.

Marco van vugt

Snelle service. Mooie kwaliteit van de materialen

Prijs en kwaliteit

Er zat geen beschrijving van de montage bij.
Dit vonden wij jammer

Jansen

Duidelijke webshop met snelle levertijden.

Snel, prima prijs, kwaliteit verhouding

Elburg

Top

Goede info , snel levering

N.b.t

Gert Jan Pater

Zoals altijd goed. Alleen 1 van de haakjes aan de loopplank moest ik verzetten, die was anders bevestigd.

Goed spul.

J. Wezeman

Zeer goed

Zeer vriendelijk aan de telefoon en duidelijk.

Enkele gaatjes in het konijnenhok waren aan de ene kant voor geboord en de andere kant niet (ging om de gaatjes van de houten pluggen)