Van Manen

Online een volière gekocht

Leuke volière voor een schappelijke prijs

Werd ineens bezorgd zonder bericht

Scouting Paulus Helmond

Bestelling metalen dakplaten

duidelijke communicatie

De dakplaten waren "staand" (2xhelft platen schuin tegen elkaar) op palletconstructie gezet. Neemt minder ruimte in dan liggend, maar chauffeur had wel moeite met pompwagen. Steunconstructie niet... De dakplaten waren "staand" (2xhelft platen schuin tegen elkaar) op palletconstructie gezet. Neemt minder ruimte in dan liggend, maar chauffeur had wel moeite met pompwagen. Steunconstructie niet stevig genoeg, zodat we ze uiteindelijk toch plat op een andere pallet hebben moeten leggen.

René

Snelle levering en komt afspraken na, 1 artikel van onze bestelling van meerdere producten bleek niet op voorraad te zijn, waarna ik keurig gebeld werd en er afgesproken werd dat het ontbrekende... Snelle levering en komt afspraken na, 1 artikel van onze bestelling van meerdere producten bleek niet op voorraad te zijn, waarna ik keurig gebeld werd en er afgesproken werd dat het ontbrekende artikel nagestuurd werd als het binnen was. De medewerker kon mij al een datum noemen wanneer dat ongeveer zou zijn. Inmiddels hebben we ontbrekende artikel keurig ontvangen.

we hebben via de webshop besteld maar door telefonische benadering toch persoonlijkheid ervaren.

geen, ga zo door.

kurt

Positieve ervaring. zal dit zeker aanraden bij vrienden

duidelijke website
zeer snelle en correcte service.

Rob

Goede en snelle levering, scherpe prijzen

Prijs,kwaliteit, levering

Emiel Verbraeken

Geen goede beschrijving om het produkt in elkaar te steken. Te weinig schroeven! Voor de rest oke.

Mooi afgewerkt.

Bij de bijhorende ren zou wel een plastieken dakje horen. Beter in elkaar steken instruktie.

Niet relevant

Uitstekend product

Prive fam Korsman

Leuk Kippenhok Sunshine.
Leuk Kippenhok Sunshine.
Tip deksel leghok iets opgehoogd om schroeven scharnieren op goede hoogtevast te zetten, daarna met tochtstrip mooi sluitend gemaakt. Ook deurtje heefttochtstrip nodig om goed tochtvrij sluitend te maken

Uitstraling mede door plantenbak

Leghok plankjes hoejes waren niet voorgezaagd

dupont

Tof en juiste info

snelle levering van het bestelde item

alles was in orde

Kris Battheu

Supersnel geleverd in covid-19 tijden. Hok Was compleet, bestond uit twee delen. maar deel twee paste niet helemaal. Heb het moeten aanpassen om tot een goed resultaat te komen.

Snelheid, correcte omschrijving

Misschien toch even checken of alles compatibel is. De gaten waren verkeerd voorgeboord.