Inge Denecker

Lagendijk

Top

Afwerkiing

Christie van Duin

Snelle levering, duidelijk gebruiksaanwijzing en deugdelijke schroeven enz. Ook het hout vh konijnenhok is niet te dun

Mmh, tja, prijs was voor ons een heikelpuntje maar toch blij dat we besteld hebben.

H.B.

Voorafgaand aan de bestelling van een speeltoestel via de mail contact gehad met GrootPlezier.nl. Iedere keer netjes antwoord gehad waarna we de bestelling geplaatst hebben. Na de levering nog... Voorafgaand aan de bestelling van een speeltoestel via de mail contact gehad met GrootPlezier.nl. Iedere keer netjes antwoord gehad waarna we de bestelling geplaatst hebben. Na de levering nog contact gehad met een vraag over het product en het ontbreken van wat kleine onderdelen. Beiden zijn netjes in overleg met leverancier opgelost. Al met al een goede ervaring en daarmee een aanrader!

Klantvriendelijk, oplossingsgericht.

N.v.t.

Scherbeijn

Alles prima

Nell de Haan

Ik heb woensdagmiddag een voliere bij u besteld en die werd de volgende dag al bezorgd.Supersnelle levering!!

De snelle levering

Tony van Langevelde

Flexibiliteit met het aanpassen naar onze wensen

Het enigste minpuntje was dat niet er niet voldoende bevestigingsmateriaal bijzat, dit kwam waarschijnlijk door de aanpassingen waardoor het niet meer standaard is. Maar geef een paar bouten en... Het enigste minpuntje was dat niet er niet voldoende bevestigingsmateriaal bijzat, dit kwam waarschijnlijk door de aanpassingen waardoor het niet meer standaard is. Maar geef een paar bouten en schroeven extra mee, dan moet men tijdens de montage niet improviseren.

Jan

Prima ook telefonisch contact gehad

Goede info en prijs kwaliteit

Kristof Hendrickx

Zeer Tevreden! Heel goede service en snelle levering naar belgie! Top

Levering

Sara

Snelle en vriendelijke levering, heel goede kwaliteit!

Snelle levering, goede kwalitieit