Björn van Bodegom

Prettige en snelle levering. Helaas ontbrak 1 balk, die heb ik zelf nog moeten aanschaffen anders kon ik
Niet verder.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Niet al de duidelijke gebruikershandleiding. Niet geschikt voor iemand met twee linkerhanden, bovendien kloppen sommige afmetingen niet helemaal. Helemaal alleen gemonteerd, wel dankzij twee... Niet al de duidelijke gebruikershandleiding. Niet geschikt voor iemand met twee linkerhanden, bovendien kloppen sommige afmetingen niet helemaal. Helemaal alleen gemonteerd, wel dankzij twee rechterhanden.

Herreweghe Eva

Perfect

Snel en praktisch geleverd

Alles netjes in orde

Ganzevles

Prima ervaring

Duidelijk en snelle leveri g

Niet

Peter Verschoor

Vlotte levering en ook telefonisch goed bereikbaar

Op de site duidelijke afbeeldingen

De vuyst

Zeer correct, snelle levering en topkwaliteit

Topkwaliteit

Monique

Super!

Klantvriendelijk (goede communicatie), snelle levering

Don

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers met daarenboven vele speeltuigen die je ook buiten kan zien staan.

Goed geholpen door medewerkers en de vele speeltuigen zijn buiten ook te zien . We hadden ook een fout stuk geleverd gekregen,maar na telefoon hebben ze ons goed verder geholpen en aangeboden om een... Goed geholpen door medewerkers en de vele speeltuigen zijn buiten ook te zien . We hadden ook een fout stuk geleverd gekregen,maar na telefoon hebben ze ons goed verder geholpen en aangeboden om een nieuw onderdeel te leveren.

M.van Poppel

Zeer positief

meedenken met de klant en zeker op gebied van veiligheid voor het kind

nee gewoon doorgaan op deze wijze

E.Fieret

Hele goede en fijne ervaring

Goede service en bijzondere snelle levering.

n.v.t.

Claudia Vriends

Vriendelijke mensen aan de telefoon gehad goed geholpen en de zending was vlug binnen goede vervoerder top als ik iets voor mijn dieren wil bestellen kom ik zeker bij deze site van GrootPlezier.nl... Vriendelijke mensen aan de telefoon gehad goed geholpen en de zending was vlug binnen goede vervoerder top als ik iets voor mijn dieren wil bestellen kom ik zeker bij deze site van GrootPlezier.nl terug

Klantenservice helemaal top