Schampaert Patricia

IK HAD EEN HEEL FIJNE ERVARING , IK HAD EEN BANDJE BESTELD MAAR DAT WAS NIET MEER IN VOORAAD EN AMPER 3 UUR LATER WERD IK GEBELD DAT HET ER NIET MEER WAS EN DAT IK HET WEL KON KRIJGEN IN EEN ANDERE... IK HAD EEN HEEL FIJNE ERVARING , IK HAD EEN BANDJE BESTELD MAAR DAT WAS NIET MEER IN VOORAAD EN AMPER 3 UUR LATER WERD IK GEBELD DAT HET ER NIET MEER WAS EN DAT IK HET WEL KON KRIJGEN IN EEN ANDERE KLEUR . IK HEB EERST MOGEN KIJKEN NAAR DE KLEUR EN DE VOLGENDE DAG MOCHT IK TERUG BELLEN OM DAT ANDERE KLEURTJE OF EEN VOLLEDIG ANDERE TE BESTELLEN . DE DAG ERNA HAD IK MIJN BESTELLING .

HEEL BEHULPZAAM EN EEN SNELLE LEVERING ZE DOEN WAT ZE ZEGGEN EN OOK HEEL VRIENDELIJK !!!! :) :)

kan niet beter !!!!

Marleen Timmerman

Een produkt besteld die blijkbaar niet meer voorradig was, werd onmiddellijk via telefoon op de hoogte gebracht. Een ander produkt gekozen en dat werd de volgende dag al geleverd. Topprestatie

Onmiddellijk telefonisch op de hoogte gebracht toen het produkt niet meer te verkrijgen was, amper een uur na de aankoop op web
Heel vriendelijk

neen

Delcart tania

Snelle en correcte levering, blij met product, goede kwaliteit ; prijs

Bolinius Monica

bij het artikel zetten als het niet op voorraad is , en de eventuele leveringsdatum

Wendy Thomas

Heel snelle levering!!

Wacht

Prettig, duidelijke uitleg en snelle levering

Nick Coertjens

Zeer goed

Wim De Sitter

Zeer goed. Alle bestellingen tot nu toe zeer correct en snel uitgevoerd.
Prima betaalsysteemaan de shp gekoppeld. Goede opvolging.

Zeer mooi assortiment met dingen die je in de "dierensupermarkten" niet aantreft.
Er wordt ook gemakkelijk telefonisch contact opgenomen wanneer er een probleem van beschikbaarheid of gekozen uitvoering
is. Zij stelt dan alternatieven of een oplossing voor.

Geen verbeteringen nodig op dit ogenblik.