Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Heel goed. Super klanten service.

Website zou betere zoekfunctie en selectie mogelijkheden kunnen hebben.

C. Jansen

Met het bedrijf op zich prima! Ik had een order van 2 grote zakken van 12,5 kg en 2 gratis actie van 3 kg impress your dog gedaan, direct betaald en de bedoeling was: volgende dag in huis. Echter 2?... Met het bedrijf op zich prima! Ik had een order van 2 grote zakken van 12,5 kg en 2 gratis actie van 3 kg impress your dog gedaan, direct betaald en de bedoeling was: volgende dag in huis. Echter 2? verschillende pakketten? Welke ook nog eens op 2 verschillende dagen gebracht werden. Degene die als eerste kwam, werd overigens op een ander adres gebracht, terwijl ik de hele dag thuis was. EN ik heb ineens een andere versie, waar ik niet zo blij van ben. Kan ik deze omruilen?

12,5 kg voor een redelijke prijs en de extra 3 kg actie is ook wel erg fijn. Als dan ook nog de goede variant van de 3 kg komt.

Het goede opsturen en als het niet lukt, graag klant contacten met de vraag of iets anders ook goed is.

Hartelijk dank voor uw review,
Hartelijk dank voor uw review,
helaas kan een pakket maximaal 30 kg bevatten, wanneer het gewicht hier boven komt word dit verdeeld over meerdere pakketten, het kan voorkomen dat postnl deze niet gelijktijdig verwerkt waardoor deze apart geleverd worden, dit word zoveel mogelijk vermeden maar is helaas niet altijd mogelijk. Betreft de niet juist geleverde verpakking raad ik u aan even contact te hebben met de Gropet klantenservice info@gropet.com/ 010 4208610 zij kunnen u hiermee verder helpen

Op Zondag een bestelling gedaan en Maandag gebeld .
Toen werd me verteld dat het Dinsdag geleverd zou worden.
Pas woensdag gekregen.
Via internet Gropet gevonden voor het bestellen...
Op Zondag een bestelling gedaan en Maandag gebeld .
Toen werd me verteld dat het Dinsdag geleverd zou worden.
Pas woensdag gekregen.
Via internet Gropet gevonden voor het bestellen van hondenvoer.
Nu moesten we elders een kleine zak elders kopen voor de nieuwe pup.

N.V.T

Op Zondag een bestelling gedaan en pas op Woensdag geleverd .
Ging om hondenvoer .😡

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw reactie, Wij hebben het verloop van uw bestelling nagegaan en helaas is deze inderdaad een dag vertraagd in levering, met transport zijn wij in dit geval afhankelijk van de... Hartelijk dank voor uw reactie, Wij hebben het verloop van uw bestelling nagegaan en helaas is deze inderdaad een dag vertraagd in levering, met transport zijn wij in dit geval afhankelijk van de levering via postnl waarop wij geen controle hebben bij vertraging.
Namens Gropet & Postnl excuses voor het ongemak

Tsja. Er werd heel netjes de avond vóórdat mijn bestelling zou worden geleverd gebeld en verteld dat de bestelling er niet kwam. Voorlopig ook helemaal niet. Mijn 1e ervaring met dit bedrijf is... Tsja. Er werd heel netjes de avond vóórdat mijn bestelling zou worden geleverd gebeld en verteld dat de bestelling er niet kwam. Voorlopig ook helemaal niet. Mijn 1e ervaring met dit bedrijf is dus dat het niet betrouwbaar is. Als er op de website wordt vermeld dat iets in voorraad is en je kunt het gewoon bestellen en het blijkt er helemaal niet te zijn... daar verlies je dus meteen een (nieuwe) klant mee

Nee geen een

Weet wat je in huis hebt. Hiermee verliezen jullie niet alleen mij. Irritant en niet betrouwbaar. Zo ontzettend jammer.

Reactie Gropet:

Verveld te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad, helaas zijn wij in dit geval ook afhankelijk van de fabrikant welke de bestelde producten ondanks toezeggingen voor langere tijd niet... Verveld te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad, helaas zijn wij in dit geval ook afhankelijk van de fabrikant welke de bestelde producten ondanks toezeggingen voor langere tijd niet leverbaar blijken. Omdat het door u bestelde artikel een artikel op bestelling betreft is dit helaas niet direct zichtbaar bij bestellen , maar probeert onze klantenservice dit zo snel mogelijk met u kort te sluiten.

I entius

Wij zijn niet zo tevreden van de bestelling factuurnr700013429 want het vlees van energie was voor 30% ontdooit de doos waar het uitkwam was nat Wij hebben het ontdooide vlees weggegooid dus dit... Wij zijn niet zo tevreden van de bestelling factuurnr700013429 want het vlees van energie was voor 30% ontdooit de doos waar het uitkwam was nat Wij hebben het ontdooide vlees weggegooid dus dit was een dure bestelling gr I Entius

Reactie Gropet:

Vervelend te horen dat uw bestelling niet goed is aangekomen, zoals inmiddels via telefoon met u besproken blijken diverse vertragingen bij Postnl de oorzaak van het probleem maar is dit inmiddels... Vervelend te horen dat uw bestelling niet goed is aangekomen, zoals inmiddels via telefoon met u besproken blijken diverse vertragingen bij Postnl de oorzaak van het probleem maar is dit inmiddels met onze klantenservice naar u opgelost.

Lenie Rozenberg

Ik had een nieuwe kap voor de peewee kattenbak nodig. Deze besteld bij Gropet en binnen 2 dagen ontvangen. Perfect.

Meedenken aan de telefoon. Geweldig geholpen.

Geweldig!

Het product stond verkeerd aan geprijsd, maar werd gewoon voor de te lage prijs afgeleverd. Geen gezeur, smoesjes of iets dergelijks.

Uitstekend

Zeer klantvriendelijk

Wiebe

Wij kregen een pakket dat voor iemand anders bestemd was. Verzendlabels verkeerd geplakt!

Opletten met het plakken van verzendlabels