Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Christel

Snelle verwerking order, correcte levering, slechte kwaliteit en nog slechtere dienst na verkoop. Mailtje gestuurd met klacht, geen enkele reactie gehad. Eerste en laatste bestelling, product is... Snelle verwerking order, correcte levering, slechte kwaliteit en nog slechtere dienst na verkoop. Mailtje gestuurd met klacht, geen enkele reactie gehad. Eerste en laatste bestelling, product is kapot bij eerste gebruik, geld weggegooid

Slechte kwaliteit en nog slechtere dienst na verkoop. Mailtje gestuurd met klacht, geen enkele reactie gehad. Eerste en laatste bestelling, product is kapot bij eerste gebruik, geld weggegooid

Bols Paul

Het feedbackformulier arriveerde sneller dan de bestelde artikelen. Ik schrijf nu 30 juli en de op 25 juli bestelde artikelen zijn nog steeds (hoop ik althans) onderweg.

Feedback aan de klanten vragen nadat de goederen zijn geleverd en niet ervoor.

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw reactie, Ik zag dat er inmiddels ook contact is geweest met onze klantenservice en er blijkt dat het pakket kwijt is bij Postnl wij hebben een verzoek uitgezet naar postnl,... Hartelijk dank voor uw reactie, Ik zag dat er inmiddels ook contact is geweest met onze klantenservice en er blijkt dat het pakket kwijt is bij Postnl wij hebben een verzoek uitgezet naar postnl, wanneer er vandaag geen bericht komt zullen wij het pakket vandaag opnieuw naar u verzenden

Snelle levering.

Hele snelle levering.

Niks op aan te merken.

Mike

Het was top.
Alles was netjes ingepakt.
En de verzending was snel.

Netjes verpakt
Snel geleverd

Eva

Uitstekend.
Uitstekend.
Geleverd volgens afspraak. Dag voor de bezorging ben ik gebeld met tijdstip wanneer de diepvries voer gebracht zou worden . Bezorger was netjes op tijd en heeft mijn bestelling naar kelder gebracht waar mijn vriezer staat. Alles was goed ingevroren . En alles wat ik besteld had zat er bij . (Was bij een ander niet het geval). Goede prijzen voor Barfmenu kvv . Gropet is vanaf nu mijn vaste bestel adres. Bedankt👍🏻

Scherpe prijs en nakomen van afspraken.

Op basis van de eerste bestelling geen verbetertips.

Snelle correcte levering

DD

Fijne info en een goede levering van het product.
Een fijne site voor produktkeuze.

een sterk punt vind ik: Het mogelijk hergebruik van de diepvriesverpakking. En de aanbieding om een soort statiegeld op de diepvriesdozen. Ook de mogelijkheid van de eigen leveringstijden per... een sterk punt vind ik: Het mogelijk hergebruik van de diepvriesverpakking. En de aanbieding om een soort statiegeld op de diepvriesdozen. Ook de mogelijkheid van de eigen leveringstijden per provincie. Zo kan men vooruit een datum kiezen en kosten besparen. Top!

geert pierlo

Hoi met geert Gropet is goed en netjes

is goed

houden zo

Tineke De vries

Erg goed, levering zag er goed uit

Carla

Slecht het bestelde en betaalde product was niet op voorraad ....zou handiger zijn als er op de site gewoon bijstaat dat iets niet leverbaar is...

Duidelijk aangeven op de site als iets niet op voorraad is!!!!