Goed geholpen, wanneer levering mis ging bij post.nl.
Goede oplossingen, en snel te woord staan.
Tip: bij diepvries voer in het pakket, hier stickers aan de buitenkant van pakket plakken. Zodat de pakketdienst hiervan af weet.
Prima, snelle levering. Wel een dag later dan gepland, maar daar werd netjes een e-mail over gestuurd. Verder niets te melden.
Prettig contact via telefoon gehad. Producten snel geleverd.
Enige nadeel zijn de hoge verzendkosten, omdat je vaak eerst wat minder bestelt om te proberen. Ik moest helaas iets terugsturen...
Zie boven
Zie boven: hoge verzendkosten en retourkosten!
Tot nu toe meestal goede ervaringen.
Bestelling stond netjes klaar.
In mijn geval zou het fijn zijn als de bestellingen boven de 50 euro gratis worden thuisbezorgd.
Snelle service,
Grote keuze
Vermelding op de website: gratis verzenden, moest echter toch een kleine bijdrage betalen
Reactie Gropet:
Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor uw review deze zijn erg waardevol voor ons.
Betreft uw opmerking over de bijkomende kosten, wij rekenen vanaf € 40.00 geen verzendkosten echter op...
Het pakketje met dieet voeding in goede orde ontvangen.Alleen dacht ik dat het via online bestellen wat voordeliger zou zijn maar helaas kwam ik duurder uit omdat er verzendkosten bij kwa m
Reactie Gropet:
Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor uw review, betreft uw opmerking over de verzendkosten helaas is het verzenden van een pakket niet gratis, wij verzenden orders vanaf € 40.00 zonder...
Bestelling op de minuut af geleverd door hun eigen bezorgservice en zoals altijd dik voor mekaar.
uitgebreid assortiment,vooral in diepvriesvlees.
ik heb moeite met de postverzendingen, geen verzendkosten,maar wel een verzendingsbijdrage ?!
noem het dan gewoon verzendkosten..
Prima ervaring. Het bestelde netjes volgens afspraak afgeleverd, graag weer!
Eigen bezorgservice
Top bedrijf