Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Arno Neels

Super heel goed geholpen door de mevrouw

Gwendy Fraats

Goed geholpen, wanneer levering mis ging bij post.nl.

Goede oplossingen, en snel te woord staan.

Tip: bij diepvries voer in het pakket, hier stickers aan de buitenkant van pakket plakken. Zodat de pakketdienst hiervan af weet.

Prima, snelle levering. Wel een dag later dan gepland, maar daar werd netjes een e-mail over gestuurd. Verder niets te melden.

(Bewerkt)

Prettig contact via telefoon gehad. Producten snel geleverd.
Prettig contact via telefoon gehad. Producten snel geleverd.
Enige nadeel zijn de hoge verzendkosten, omdat je vaak eerst wat minder bestelt om te proberen. Ik moest helaas iets terugsturen omdat er toch gluten en kip in zaten en dan betaal je nog een keer €6,95! Waarom kan dat niet anders?

Zie boven

Zie boven: hoge verzendkosten en retourkosten!

Tot nu toe meestal goede ervaringen.

Bestelling stond netjes klaar.

In mijn geval zou het fijn zijn als de bestellingen boven de 50 euro gratis worden thuisbezorgd.

Snelle service,

Grote keuze

Vermelding op de website: gratis verzenden, moest echter toch een kleine bijdrage betalen

Reactie Gropet:

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor uw review deze zijn erg waardevol voor ons.
Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor uw review deze zijn erg waardevol voor ons.
Betreft uw opmerking over de bijkomende kosten, wij rekenen vanaf € 40.00 geen verzendkosten echter op sommige artikelen betalen wij bij Postnl een toeslag door gewicht of vorm van de verpakking , deze toeslag staat apart vermeld op de orders als verzendtoeslag. alles hierover is ook terug te vinden op de website https://www.gropet.com/verzending-en-bezorging/
met vriendelijke groet,
Gropet Klantenservice

J den-Hartog-Los

Het pakketje met dieet voeding in goede orde ontvangen.Alleen dacht ik dat het via online bestellen wat voordeliger zou zijn maar helaas kwam ik duurder uit omdat er verzendkosten bij kwa m Het pakketje met dieet voeding in goede orde ontvangen.Alleen dacht ik dat het via online bestellen wat voordeliger zou zijn maar helaas kwam ik duurder uit omdat er verzendkosten bij kwa m
met dank voor de bewezen diensten en vr. groet J den Hartog-Los Zwijndrecht.........
.jenny.denhartog@kpnmail.nl

Reactie Gropet:

Beste heer/mevrouw,
hartelijk dank voor uw review, betreft uw opmerking over de verzendkosten helaas is het verzenden van een pakket niet gratis, wij verzenden orders vanaf € 40.00 zonder verzendkosten bij kleinere orders rekenen wij een gedeelte van de verzendkosten door aan de klant. Wij doen dit zo transparant mogelijk door de eventuele door u te betalen extra kosten in een aparte regel in uw winkelwagen te vermelden zodat u de order altijd nog kunt aanvullen of annuleren voor verzenden.
met vriendelijke groet,
Gropet klantenservice

wilma gersjes

Bestelling op de minuut af geleverd door hun eigen bezorgservice en zoals altijd dik voor mekaar.

uitgebreid assortiment,vooral in diepvriesvlees.

ik heb moeite met de postverzendingen, geen verzendkosten,maar wel een verzendingsbijdrage ?!
noem het dan gewoon verzendkosten..

Rudi van Straaten

Prima ervaring. Het bestelde netjes volgens afspraak afgeleverd, graag weer!

Eigen bezorgservice

Ingeborg