Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Voer, bezorging, levertjes TOP. Haal wel het 'drijvende' speelgoed uit het assortiment. Ik had de oranje schijf (9 euro) gekocht. Zinkt direct naar de bodem....

Zie boven

Zie boven

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw recentie, wij hebben direct wat producten uit de drijvende speelgoed lijn getest en ga er vanuit dat uw exemplaar een foutje is geweest want gelukkig blijven de andere... Hartelijk dank voor uw recentie, wij hebben direct wat producten uit de drijvende speelgoed lijn getest en ga er vanuit dat uw exemplaar een foutje is geweest want gelukkig blijven de andere geteste producten wel drijven. wij sturen dan ook een nieuwe ring naar u toe.
veel speel en zwemplezier gewenst deze zomer
met vriendelijke groet,
Remco GROPET klantenservice

Marina Bodijn.slot

Gropet netjes ingepakt.snel.geleverd.

Zeker aan te bevelen

Heb geleze n op uw bezorgen,bij 40euro geen verzendkosten door post nl ook niet in belgie.
Waar om heb ik Dan bij bestellingen van 62 euro,2 euro verzendkosten betaald ???? Ben ik niet mee akkoord

Lenie Postma

Na jaren weer iets bij GROPET besteld. Via de telefoon een bestelling gedaan. De dame aan de telefoon vroeg of ik t via internet wilde doen (pc doet gek hier/kon het niet) dus ze heeft t voor mij... Na jaren weer iets bij GROPET besteld. Via de telefoon een bestelling gedaan. De dame aan de telefoon vroeg of ik t via internet wilde doen (pc doet gek hier/kon het niet) dus ze heeft t voor mij gedaan. Daarvoor dank. Direct op de post gedaan en via track &trace kon ik t volgen en de volgende morgen in huis. Goed verpakt en snel geleverd. Bedankt GROPET.

Prima service en snelle levering

Gerdie

Prettig bedrijf, vriendelijk, voorkomend en puntueel

Punctueel
Vriendelijk

Aflever tijdstip ook mailen naast bellen

Deze was niet zo positief.
Deze was niet zo positief.
Mijn bestelling was niet compleet. Ik kon het gewoon bestellen en het zou op voorraad zijn maar ik kwam er achter door een credit nota omdat het niet meer leverbaar was. Geen aparte mail met uitleg, alleen een creditnota dat dat bedrag terug gestort werd. Ging om drie kilo diepvriesvlees voor de hond. De verzendkosten zijn niet in evenredigheid verlaagd.
Doordat nu de helft van mijn bestelde producten niet leverbaar waren werd ineens mijn bestelling een stuk duurder waardoor ik het liever de volgende keer bij een lokale ondernemer bestel omdat het verschil dan niet meer zo groot is.

ze hebben veel producten op de website staan.

Als iets niet leverbaar is dan moet het niet als op "voorraad" op de site staan. het voelde voor mij als "een lokkertje" .. Als ik geweten had dat de helft niet op voorraad was of niet leverbaar,... Als iets niet leverbaar is dan moet het niet als op "voorraad" op de site staan. het voelde voor mij als "een lokkertje" .. Als ik geweten had dat de helft niet op voorraad was of niet leverbaar, dan had ik er helemaal niets besteld. Nu moest ik alsnog naar de winkels om eea te halen.

In een woord uitstekend

Groot assortiment en zeer veel keus

Kan er geen bedenken

Veel keus,snelle levering