Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Goede snelle service!

Snel verzonden, producten netjes verpakt

Suzanne Verhees

Prima helemaal dat ik zelfs diepvries producten kan bestellen bij jullie.
Keurig verpakt en kwam hier ook bevroren aan. Top

Zie boven.

Misschien een iets snellere levering!

Geen klachten. Snelle levering goed verpakt.

Zeer goede verpakking

Het bestelde al de volgende dag in huis.....

Ontzettend snel werd er gereageerd....

Nee....ga zo door....

Sylvie

Snelle service.
Levering top!

Goed, met sinds kort een sterk verbeterde website ( al kan dit nog een stuk beter )

Service

staffelprijzen e.d. staan over het algemeen ( helaas is niet bij alle producten of de prijs dan per stuk, of per complete staffel gaat; dit wordt niet steeds op eenzelfde manier vermeld ) ) wel... staffelprijzen e.d. staan over het algemeen ( helaas is niet bij alle producten of de prijs dan per stuk, of per complete staffel gaat; dit wordt niet steeds op eenzelfde manier vermeld ) ) wel duidelijk op de site vermeld, maar in je winkelwagen is het totaal niet duidelijk. Dit moet echt veel beter. Ook m.b.t. actie's is dit zo.
Je winkelwagen is hierdoor erg onoverzichtelijk.
Daarnaast kun je niet zien dat je iets in je winkelwagen hebt gezet, als je verder wilt winkelen. Ook dit moet veel beter.
Als je dan uiteindelijk je winkelwagen compleet hebt, geeft de site een ander aantal producten aan, dan wat er in zit.

M.a.w. de winkelwagen en kortingen door actie's of staffelkortingen moeten echt veel duidelijker vermeld zijn ! Dit deel is nu een zootje. Ondanks dat dit eerst goed geregeld was en de rest van de site zeer onhandig was. ( het één is zeer verslechterd en het ander is duidelijk verbeterd. )

Ivonne van Dongen

Prima!

T.Pillement-Heijden

Prima bedrijf, wij zijn al jaren klant.

service gerichtheid

Bridget Bogemans

Hulp tijdens het bestellen, bijna altijd iemand online, levering aan huis

De hulp op al uw vragen tijdens het online bestellen vind ik een erom pluspunt

Carla

Deze keer iets minder blij mee

Als er iets in de aktie komt moet er wel heel duidelijk bij staan dat er een ,korte houdbaarheidsdatum op zit.
Nu had ik een zak voer voor 1 katje van 12 kg met houdbaarheidsdstum 16 maart 2017.
Na mailverkeer met bedrijf mag ik hem zonder verzendkosten voor mij terugsturen.
Dus gelukkig wel netjes opgelost.

Reactie Gropet:

Beste klant, dit had er inderdaad bij moeten staan en als produkten met een korte houdbaarheidsdatum in de actie komen zal dit in het vervolg zeker vermeld worden.