Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Nathalie

Erg tevreden! Al een paar keer wat besteld, en elke keer snel in huis. Ook hebben ze het specifieke dieetvoer voor onze kat, iets wat niet veel winkels hebben.

Al een paar keer wat besteld voor de kat, erg tevreden!

Ik zocht een specifiek vlooienmiddel en keek er bijna overheen omdat er een plaatje bij stond van een groepje producten (in plaats van 1 product). Ik had het bijna ergens anders besteld tot ik toch... Ik zocht een specifiek vlooienmiddel en keek er bijna overheen omdat er een plaatje bij stond van een groepje producten (in plaats van 1 product). Ik had het bijna ergens anders besteld tot ik toch nog even goed keek omdat ik het al eens eerder bij jullie besteld had. Duidelijkere plaatjes is mijn tip dus.

Petra Kok

Alleen goede ervaringen met Gropet en ben inmiddels al vele jaren klant.

Vriendelijk, scherpe prijzen, grote keuze.

J. Kuijten

Goede ervaringen

Klantvriendelijkheid heel positief, heel prettig

nvt

Arinda

Voer besteld, na 1 dag al in huis. Echt super service.

Snelheid levering gemak bestellen.

Nvt

Isabel van Vliet

Via internet gezocht naar een leverancier van kattengrit, bij Gropet uitgekomen die uiteindelijk goedkoper en betere service biedt. dus al met al uitstekende ervaring voor de eerste keer

goedkoper dan winkel waar eerst goederen werden gekocht, snelle reactie op en van levering, goed contact met klantenservice

Zeer goed

Vriendelijk, behulpzaam,

Top geregeld. Problemen op de site maar via klantenservice de juiste link ontvangen om te bestellen en betalen

Nog n extratje voor de hond als verrassing bij de bestelling?

Ik kan lastig vinden hoe ik het thuis geleverd wil hebben. Via klantenservice goed geholpen

Reactie Gropet:

Bedankt voor uw reactie, in onze rubriek klantenservice (onderaan de site) kunt u de bezorgroutes vinden. Aan de eerste twee cijfers van uw postcode kunt u kijken wanneer wij onze route rijden bij u... Bedankt voor uw reactie, in onze rubriek klantenservice (onderaan de site) kunt u de bezorgroutes vinden. Aan de eerste twee cijfers van uw postcode kunt u kijken wanneer wij onze route rijden bij u in de buurt. Tevens krijgt u binnenkort een mail wanneer u geleverd krijgt als u voor de optie bezorgroute kiest.

Supersnelle service: donderdag besteld en vrijdag bezorgd.
Diepvriesvoer keurig in geïsoleerde doos verstuurd zodat het goed bevroren bezorgd werd.
Lage prijzen voor kwaliteitsvoer voor...
Supersnelle service: donderdag besteld en vrijdag bezorgd.
Lage prijzen voor kwaliteitsvoer voor de hond.

Snelle bezorging
Lage prijzen

Sommige foto's op de website kloppen niet bij de omschreven producten.

Hermie klont

Goed , vriendelijk mensen vlotte levering scherpe prijs

Stephanie

Snelle levering, goede prijs. Verpakking was echter amateuristisch.

Goede prijs, snelle levering.

Verpakking waarin een zak voer van 12,5 kg wordt verzorgen. Het kwam nu binnen in een plastic verpakking. Een doos zou ik prettiger vinden.