Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Elly Dirks

Zo maar tegengekomen met googlen voor een dierenzaak die ons merk hondenvoer levert. Kwam zo terecht bij Gropet. Perfect mijn bestelling afgewikkeld. Erg klantvriendelijk en wat een groot... Zo maar tegengekomen met googlen voor een dierenzaak die ons merk hondenvoer levert. Kwam zo terecht bij Gropet. Perfect mijn bestelling afgewikkeld. Erg klantvriendelijk en wat een groot assortiment. Ze hebben er een klant bij in ieder geval.

Vind het bestelbedrag van 100 euro voor gratis levering wel erg hoog

Reactie Gropet:

Bedankt voor uw reactie, naast levering in de route kunt u ook laten verzenden dat is in veel gevallen gratis vanaf 40 .00 euro

Ellen winkler

Zeer goede service, zeer veel persoonlijke aandacht.

Website is erg groot en voor ons lastig te kiezen door grote aanbod.

P. Zwaans

Fijn bedrijf met goede prijzen. Bezorgd keurig alles netjes thuis. Helaas geen fijne ervaring met de klantenservice. Misschien had deze meneer geen fijne dag maar dan nog is dat niet professioneel.

Betere klantenservice.

Reactie Gropet:

Bedankt voor uw reactie, uiteraard horen wij bij de klantenservice klantgericht en klantvriendelijk te reageren. Mocht dat deze keer niet gebeurd zijn dan onze welgemeende excuses hiervoor.

hondenschool pieter van hees

Zeer goed

op de mobiel kan ik de folder niet groter maken met je vingers

Cora Beets

Gropet is een prima bedrijf, maar website laat te wensen over.

Heeft veel moeite gekost om in te loggen, hoewel gegevens juist.
Kan ook niet bestellen. Ben er lang mee bezig geweest. Uiteindelijk is het na 2 dagen gelukt.
Als je naar Prins producten...
Heeft veel moeite gekost om in te loggen, hoewel gegevens juist.
Als je naar Prins producten gaat, kan je niet meer terug. Waarom?

Reactie Gropet:

Bedankt voor uw reactie, uiteraard kunt u terug in het scherm als u bij bepaalde producten bent.
Als u wilt kunt u de volgende keer als u besteld contact opnemen met de klantenservice zodat zij met u mee kunnen kijken en uitleg geven.

Ute Schleger

Altijd tevreden.

De website is vernieuwd, de producten goed te zien. Maar wat ik in de verlanglijst zet is weg als ik de bestelling gedaan heb en dat is erg jammer omdat ik bijna elke keer het zelfde heb en steeds... De website is vernieuwd, de producten goed te zien. Maar wat ik in de verlanglijst zet is weg als ik de bestelling gedaan heb en dat is erg jammer omdat ik bijna elke keer het zelfde heb en steeds weer opnieuw moet zoeken, dat was bij de oude website beter.

Reactie Gropet:

Bedankt voor uw reactie artikelen die u in het verlanglijstje plaatst en besteld blijven hier in staan. Artikelen die u in het verlanglijstje plaats maar niet besteld verdwijnen na 3 maanden uit het... Bedankt voor uw reactie artikelen die u in het verlanglijstje plaatst en besteld blijven hier in staan. Artikelen die u in het verlanglijstje plaats maar niet besteld verdwijnen na 3 maanden uit het lijstje. Eventueel kan de klantenservice artikelen voor u in het verlanglijstje plaatsen.

iris treur

Ik heb hondenbrokken en versvoer bij u besteld. Ik kreeg de hondenbrokken thuis gestuurd. En het bedrag van het versvoer op mijn rekening. Ik heb zelf moeten bellen om tot de ontdekking te komen... Ik heb hondenbrokken en versvoer bij u besteld. Ik kreeg de hondenbrokken thuis gestuurd. En het bedrag van het versvoer op mijn rekening. Ik heb zelf moeten bellen om tot de ontdekking te komen dat er een storing was en het versvoer niet meer aan zou komen. Een werknemer vertelde mij dat het geld al op mijn rekening stond ivm een storing en ik anders bedorven voedsel zou hebben ontvangen. Er werd mij gezegd dat ik het product niet meer kon verkrijgen als ik er 1 of 2 van wilde hebben. Apart van de hondenbrokken die wel binnen waren gekomen. Ik heb aangegeven dat ik had verwacht dat ik de brokken en versvoer samen zou verkrijgen. Al was het een paar dagen later. Maar ik vind niet dat de afspraak is nagekomen. Mede heb ik ook geen tegemoetkoming gehad. Zie verbeterpunten.

-De klant van te voren inlichten over storing.
-Kijken naar mogelijkheden met de klant om beide producten alsnog te leveren.
-Om bij het niet leveren van 1 van de 2 producten het...
-De klant van te voren inlichten over storing.
-Kijken naar mogelijkheden met de klant om beide producten alsnog te leveren.
-Om bij het niet leveren van 1 van de 2 producten het probleem niet bij de klant te leggen. Maar hier een passende oplossing voor te vinden. vb de extra servicekosten bij het verzendbedrijf te leggen. Waar de storing plaats heeft gevonden.

Reactie Gropet:

bedankt voor uw reactie, wij hebben het naar ons inziens zo goed mogelijk proberen op te lossen door het pakket te verzenden aangezien wij u op de dag van verzending niet telefonisch konden... bedankt voor uw reactie, wij hebben het naar ons inziens zo goed mogelijk proberen op te lossen door het pakket te verzenden aangezien wij u op de dag van verzending niet telefonisch konden bereiken. Zo'n kleine hoeveelheid diepvries apart verzenden is zeker in de zomer onmogelijk aangezien het dan ontdooit aankomt. uiteraard vinden wij het vervelend dat u hierdoor niet tevreden bent.

Zeer positief.

Ik weet dat er wordt gewerkt aan de overgang naar post nl en de communicatie van de pakketten naar de klant, maar dat dus.

Ellen Wijnands

Jammer dat de bestelling verkeerd bij de bezorgroute was gekomen. Goed dat er actie is ondernomen en het is verstuurd met de normale post. Normaal belt men of men iets wil bestellen en wanneer de... Jammer dat de bestelling verkeerd bij de bezorgroute was gekomen. Goed dat er actie is ondernomen en het is verstuurd met de normale post. Normaal belt men of men iets wil bestellen en wanneer de bestelling wordt geleverd, dus dat zijn twee telefoontjes. Als het misgaat wordt er mail verstuurd. Dat zou eigenlijk ook wel even telefonisch kunnen.

Een kleine afwijking in het bedrag waarop het wel of niet met de bezorgroute mee kan zou een stuk klantvriendelijke zijn. Soms scheelt het maar 4 euro. De dwang om of meer te bestellen of hoge... Een kleine afwijking in het bedrag waarop het wel of niet met de bezorgroute mee kan zou een stuk klantvriendelijke zijn. Soms scheelt het maar 4 euro. De dwang om of meer te bestellen of hoge verzendkosten te rekening is dan klantvriendelijk, terwijl men al jaren een klant is.