Heel tevreden, al een paar jaar!
Goede klachten afhandeling! Zeer tevreden! Zou wel een ander bezorgservice aanraden.
Andere bezorgservice inschakelen
Reactie Gropet:
Bbedankt voor uw reactie wij begrijpen het probleem met de pakketdienst en zijn ook bezig om met een andere pakketdienst te gaan verzenden. Dit zal binnenkort mogelijk zijn
Prima, zeker de service! Sommige prijzen staan wel verkeerd op de site (hele gekke prijzen van over de € 1000 of zo)
Meer staffel producten en de nieuwe site is nog erg zoeken in de catergorieen
Reactie Gropet:
Bedankt voor uw reactie wij zijn dagelijks bezig om de site te verbeteren, mocht u vreemde prijzen zien dan horen wij dit graag zodat wij dit direct kunnen aanpassen
100% tevreden. Ze waren ook zeer behulpzaam en tegemoetkomend toen mijn bedrijf door brand getroffen was en leveringen en betalingen iets anders moesten verlopen dan normaal gebeurde.
Ik zou graag bij aflevering van de goederen , de rekening willen pinnen.
Reactie Gropet:
Bedankt voor uw reactie wij gaan zeker bekijken of het pinnen in de route te realiseren is
Ervaringen zijn prima. Koop graag via Gropet. ( zie ook verbeterpunt.)
prijs is soms concurrerend ( zoals bij Peewee) maar kattenvoer is nog steeds prijzig waardoor ik dit bij zooplus moet bestellen helaas.
Reactie Gropet:
Bedankt voor uw reactie waar het mogelijk is hebben wij afspraken met fabrikanten betreffende fokkersregelingen echter niet alle fabrikanten willen daar aan meewerken
Prima. Levering volgens schema bezorgroute altijd op tijd.
Op dit moment geen verdere verbeterpunten
Al meer dan 10 jaar vaste klant
Zeer goed levering en een goede correcte afhandeling
nee ga zo door
Prima bedrijf om me te werken, leveringen goed en volgens afspraak
Gropet communiceert vlot een correct, alleen bij schade wordt er maar beperkt meegedacht. En word ik tevens gewezen op mijn eigen verantwoordelijkheid een beschadigde levering wel of niet in te...
Kies een andere bezorg service, deze biedt het pakket maar 1x aan. En op door de weekse dagen kan je het pakket pas de dag erna na 17 uur afhalen op het pick-up punt. Als ik het ergens wil ophalen,...
Reactie Gropet:
bedankt voor uw reactie wat betreft schade aan een pakket is dit een gedeelde verantwoordelijkheid wij kunnen een pakket met schade wat door de klant geaccepteerd is alleen voor eigen rekening...