Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Wirds

Uitstekende service en zeer vriendelijke medewerkers

Snelle bestelling en vlotte levering met nog een klein cadeau voor de kat waar die nu al dol op is! Ik zeg top!

Operational Excellence

Ga zo door met verbeteren van gebruiksvriendelijkheid m.b.t. de webshop. Al duidelijk verschil ten opzicht van het begin, zoekfunctie werkt inmiddels veel beter!

Ervaring is prima. Bezorging via de route heel goed. Zelfs alles naar boven getild door de chauffeur. ????Eerdere bezorging van diepvries producten via DTP minder tevreden over. Op hun website stond... Ervaring is prima. Bezorging via de route heel goed. Zelfs alles naar boven getild door de chauffeur. ????Eerdere bezorging van diepvries producten via DTP minder tevreden over. Op hun website stond dat de bestelling nog in het magazijn was dus ben ik even boodschappen gaan doen. Bij thuiskomst stond als in de volle zo'n voor de deur.

Ik vind de website niet zo duidelijk. Het is omslachtig om producten te vinden.

Reactie Gropet:

Goedemiddag, bedankt voor uw reactie aan de vindbaarheid van de producten in de site wordt hard gewerkt dit zal echter nog enige tijd duren. Wat betreft de verzending van de diepvries vinden wij dit... Goedemiddag, bedankt voor uw reactie aan de vindbaarheid van de producten in de site wordt hard gewerkt dit zal echter nog enige tijd duren. Wat betreft de verzending van de diepvries vinden wij dit vervelend echter aangezien deze producten door een vervoerder geleverd worden kunnen wij niet anders doen dan dit te melden bij onze vervoerder. Mocht dit nogmaals gebeuren a.u.b. even aangeven bij de klantenservice.

nee

Zeer positief.

W.R.v.Loveren

Klantgericht en bijzonder vriendelijk

Bianca Kleinman

Super service

Tom van Riemsdijk

Netjes en snel

Mij werd verteld dat ik een tijdvak van 1 uur zou horen waarin de bestelling zou worden geleverd. Helaas was de enige informatie de datum, geen tijden.

Reactie Gropet:

Bedankt voor uw reactie, als de levering via onze eigen vervoersdienst geleverd wordt hoort u inderdaad de dag voor levering bericht van ons te krijgen hoe laat wij ongeveer met een tussentijd van... Bedankt voor uw reactie, als de levering via onze eigen vervoersdienst geleverd wordt hoort u inderdaad de dag voor levering bericht van ons te krijgen hoe laat wij ongeveer met een tussentijd van 2 uur. Excuses als dit niet goed doorgegeven is.