Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Prima, bezorger heel correct !!

Rion Jacobs

Over het algemeen erg positief.

site. Echt niet te doen met sommige artikelen. Zoek maar eens carocroc light. pffff

Reactie Gropet:

bedankt voor uw feedback wij zijn momenteel hard bezig om deze zoekfunctie te optimaliseren en u zult zien dat dit in de toekomst sterk zal verbeteren

Ankie Ottevanger

Ik ben groot fan van Gropet. Zij weten nog wat service is. Levering altijd stipt op tijd, alles wordt netjes voor me in de schuur gelegd. En als er eens wat misgaat wordt het snel en naar volle... Ik ben groot fan van Gropet. Zij weten nog wat service is. Levering altijd stipt op tijd, alles wordt netjes voor me in de schuur gelegd. En als er eens wat misgaat wordt het snel en naar volle tevredenheid opgelost.

W.Smets

Prima, vriendelijk,

nee

1e ervaring. Website via de Blauwe Russen kattenclub/neocat

Een kleinere doos voor de spullen die waren aangeschaft had goed gekund.

Ideaal voor bezitters van meerdere katten. goede sortering en service, maar helaas een zeer vervelende webwinkel.

bestelgemak website kan nog heel veel verbetert worden. Lijstjes die je nodig hebt zijn vaak buiten beeld en in het verleden vaker meegemaakt dat halverwege je bestelling je eruit wordt gegooid en... bestelgemak website kan nog heel veel verbetert worden. Lijstjes die je nodig hebt zijn vaak buiten beeld en in het verleden vaker meegemaakt dat halverwege je bestelling je eruit wordt gegooid en dan kun je weer opnieuw beginnen. Dit euvel lijkt te zijn verholpen, maar ik vind er absoluut geen sprake van bestelgemak bij deze website en daar helpen een paar aanpassingen ok niet bij.
Webdesigner zou eens moeten shoppen bij andere soortgelijke sites en het gemak daar ervaren. Neem bv voorbeeld aan de website van Ah.

Reactie Gropet:

Bedankt voor uw reactie en we zijn ook druk bezig om te site verder aan te passen zodat ook de zoekfuncties en de gebruiksvriendelijkheid verder zullen verbeteren.

erica van kampen

Personeel heel prettig en behulpzaam maar de websites is een ramp om te zoeken en om gewoon te kijken wat er allemaal is

Gemakkelijker zoeken op de website

Annemarie Hijbrechts

Ben al jaren klant en erg tevreden.

Nee.

Marjan Boonen

Op alle fronten zeer plezierig.

De vernieuwde website gaf wat problemen. Wat ik daar nu mis, is de mogelijkheid om eerder gedane bestellingen te laten herleven zodat ik "mijn" artikelen niet bij elke bestelling opnieuw hoef op te... De vernieuwde website gaf wat problemen. Wat ik daar nu mis, is de mogelijkheid om eerder gedane bestellingen te laten herleven zodat ik "mijn" artikelen niet bij elke bestelling opnieuw hoef op te zoeken.

irene Hameeteman

Al jarenlang klant, goede klantvriendelijkheid en service

sinds de nieuwe website heb ik moeite te vinden wat ik zoek.
typ ik bijv. kattenmelk in dan krijg ik vanalles behalve wat ik snel zoek.
typ ik merk in dan krijg ik hond en kat en moet...
sinds de nieuwe website heb ik moeite te vinden wat ik zoek.
typ ik bijv. kattenmelk in dan krijg ik vanalles behalve wat ik snel zoek.
typ ik merk in dan krijg ik hond en kat en moet ik ook alles doorbladeren voor ik het gevonden heb.
voorheen was het makkelijker zoeken

Reactie Gropet:

Bedankt voor uw reactie wij herkennen dit en zijn ook druk bezig om deze problemen aan te passen. U mag van ons verwachten dat dit de komende tijd sterk zal verbeteren