Gropet

J. Tou

Zeer slecht

Zie bovenstaande opmerking

Reactie Gropet:

Bedankt voor uw feedback en excuses voor onze late reactie. Het is in uw geval wel erg verkeerd gelopen en ik wil graag voorstellen dat u contact op neemt met de klantenservice om deze problemen op... Bedankt voor uw feedback en excuses voor onze late reactie. Het is in uw geval wel erg verkeerd gelopen en ik wil graag voorstellen dat u contact op neemt met de klantenservice om deze problemen op te lossen

Leonoor

Prima service en goed assortiment

Jammer dat in de aanbiedingen per mail geen hyperlinkjes zijn verwerkt, gaat t bestellen nog sneller!
ook omdat in de website de specifieke aanbiedingen niet in 1 kopje/bullet/pagina zijn verwerkt.

Zeer positief snelle levering en als er al problemen zijn worden ze gelijk opgelost

Het zou prettig zijn als er wel in het weekend geleverd kon worden. Of in ieder geval bestellingen konden worden verwerkt. Nu werd een bestelling van vrijdag pas dinsdag avond geleverd.

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw reactie, hiermee kunnen wij onze service verder verbeteren.
Wij werken op dit moment met zaterdag levereingen, echter is dit alleen van toepassing op orders welke vrijdag tot uiterlijk 13.00 uur zijn besteld. op dit moment werken wij aan een uitbreiding hiervan waarbij orders welke later besteld zijn ook nog de volgende werkdag bezorgd kunenn worden, wij hopen deze extra service vanaf medio augustus te kunnen aanbieden

Mariska visser

Snel geleverd

Soms heb ik moeite om een product te vinden die ik nodig heb maar met de zoek machine lukt het wel
En ik mis royal canin Mother baby mouse in jullie assortiment waardoor ik weer bij een ander moet bestellen en dat is jammer

Hartelijk dank voor uw reactie, zo kunnen wij onze service verder verbeteren,
Hartelijk dank voor uw reactie, zo kunnen wij onze service verder verbeteren,
de babycat mouse is gewoon in ons assortiment, ik heb onze klantenservice gevraagd de bestellink hiervan via mail naar u te verzenden

linda

Vriendelijk en snelle service!

Vindbaarheid van de website op google

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw reactie, met uw mening/suggesties kunnen wij onze service verder verbeteren. De vindbaarheid via Google is een project waarmee wij op dit moment bezig zijn elke dag zal dit... Hartelijk dank voor uw reactie, met uw mening/suggesties kunnen wij onze service verder verbeteren. De vindbaarheid via Google is een project waarmee wij op dit moment bezig zijn elke dag zal dit veder verbeteren en zal de vindbaarheid vergroot worden

Herma Geurtz

Tevreden

de bestelling goed nakijken .
Nu voor de 2e keer verkeerde shinycat geleverd .

Ik heb al meer dan tien jaar ervaring met Gropet en kan niet anders zeggen dan dat het een zeer prettige en persoonlijke leverancier is!

Het zou prettig zijn wanneer je op de site bij je diersoort aanklikt dat de aanbiedingen meteen eerst overzichtelijk getoond worden. Ik heb wat moeite met die te vinden. (kan ook aan mij liggen)

Reactie Gropet:

Hartelijk dank voor uw reactie, zo kunnen wij onze service verder verbeteren, uw suggestie betreft de zichtbaarheid van de aanbiedingen staat hoog op ons lijstje wij verwachten hier in de... Hartelijk dank voor uw reactie, zo kunnen wij onze service verder verbeteren, uw suggestie betreft de zichtbaarheid van de aanbiedingen staat hoog op ons lijstje wij verwachten hier in de komende periode een verbetering in te kunnen doorvoeren.
dank voor uw suggestie!

Inez Severs