Gropet

Reactiesnelheid klantenservice
Klantvriendelijkheid klantenservice

Corinne Westerveld

Dit was de eerste keer dat ik hier besteld heb en de sevice was uitstekend

Zeer voordelig

Er is weinig informatie over het product zoals , voor welke leeftijd het bedoeld is en de samenstelling (vitamine , mineralen enz) deze informatie heb ik van een andere website gehaald !

Richard de Haas

Service

Voorlopig geen

Lily Melgert

snelle levering

mailbevestiging van de bestelling ontbreekt

L. Meijer

Snelle levering en artikelen voor een scherpe prijs.

Prima, snelle levering. Hele scherpe prijs.

Ik heb geen mail gekregen voor bevestiging en ook niet voor verzending. Ik heb dus besteld en daarna niets mogen ontvangen ook niet in mijn spam. Dit zou wel fijn zijn als je dit zou krijgen zodat... Ik heb geen mail gekregen voor bevestiging en ook niet voor verzending. Ik heb dus besteld en daarna niets mogen ontvangen ook niet in mijn spam. Dit zou wel fijn zijn als je dit zou krijgen zodat je weer dat alles goed is gegaan en dat je weet wanneer je zending zal gaan binnen komen.

Jan Termeer

Niet best helaas

duidelijk

verkeerde product geleverd, we hadden vogelvoer met doorzichtige deksel besteld, krijgen product met zwarte deksel waar ander soort voer in zit dan we wilden.
Pot kwam gescheurd aan, gelukkig...
Pot kwam gescheurd aan, gelukkig hadden we nog een lege staan

Jessica

Fijne webshop met uitgebreid assortiment, ik werd netjes gebeld dat er iets niet op voorraad was, en een goed alternatief gekregen waar ik en mijn katten heel tevreden over zijn. Ga hier zeker nog... Fijne webshop met uitgebreid assortiment, ik werd netjes gebeld dat er iets niet op voorraad was, en een goed alternatief gekregen waar ik en mijn katten heel tevreden over zijn. Ga hier zeker nog vaker bestellen!

Persoonlijk contact en alternatieven bieden als er iets niet op voorraad is. Veel keuzes in producten

Site kan iets overzichtelijker

Henriëtte van der Mee

Klantvriendelijk , overzichtelijk en zorgvuldig .

Overzichtelijk en duidelijk.

Weet ik nu niet.