A. Franken

Erg klant vriendelijk

Erg overzichtelijke

Heb ik niet

fred feenstra

Lange levertijd en hoge verzendkosten

zeker met de berekende verzendkosten zou een snellere levering op zijn plaats zijn. Dinsdag besteld en zaterdagavond nog niets ontvangen.

Reactie Gruppo Corso:

Beste Fred,
Beste Fred,
bedankt voor uw feedback. zoals besproken met u zitten er bovenop. het verkeerd door u opgegeven adres waar het pakket geleverd is proberen we terug te halen en op uw juiste adres te leveren. het onderzoek loopt via de dhl en we houden u op de hoogte. mvg gruppo corso

Yvonne Dragt

Normaliter goed

Mooie rekken

Eerst is de bestelling er doorheen geglipt en dus veel later geleverd en vervolgens de verkeerde rekken geleverd waardoor we in nood kwamen. Uiteindelijk opgelost, nieuwe juiste rekken ontvangen en... Eerst is de bestelling er doorheen geglipt en dus veel later geleverd en vervolgens de verkeerde rekken geleverd waardoor we in nood kwamen. Uiteindelijk opgelost, nieuwe juiste rekken ontvangen en de anderen zijn opgehaald.

Serge Kuttschreuter

Snelle levering, goed contact

Klantvriendelijk

Alles tip top in orde

Andre Polfliet

Snelle hulp en er werd meegedacht in oplossingen.

Groot aanbod

StudioBonvie

Super!

uitgebreid assortiment

Marcel Schoeber

Goed bedrijf dat de zaakjes goed regeld

Duidelijke info ook telefonisch

Verzenden ging verkeerd

Andreas H.M. Bartels

Uitstekend

Snelle reactie op vragen en correcte levering.

Zoubida Elasri

Ik heb een chat gestuurd waar ik geen antwoord op heb gekregen

Snelle levering, qualiteit

Snelle reageren

Sander van Rijswijk

Ik bestel, betaal. Aangegeven levertijd 1 a 2 werkdagen. Na 3 dagen maar eens gemaild. Na 5 dagen maar gaan bellen, s middags nog maar eens gaan terug bellen, vervolgens 4 verschillende mensen aan... Ik bestel, betaal. Aangegeven levertijd 1 a 2 werkdagen. Na 3 dagen maar eens gemaild. Na 5 dagen maar gaan bellen, s middags nog maar eens gaan terug bellen, vervolgens 4 verschillende mensen aan de telefoon, uiteindelijk de volgende dag bezorgt. Als ik niet gebeld had ik nog niks gekregen.

Vriendelijk

Zet er geen levertijd bij als jullie die niet kunnen nakomen.
Of... ik vermoed dat daar t probleem lag, check betalingen op ordernummers en niet op naam?